God of War-szerű DLC-t kap az AC: Valhalla?

  • Írta: Shifty
  • 2021. december 8.
  • Pletyka
Link másolása
A legújabb szóbeszédek szerint a The Game Awardson mutatkozhat be az Assassin's Creed: Valhalla következő nagy, igencsak masszív letölthető bővítménye, ami állítólag God of War stílusú lesz.

Jövőre sem hagyja magára a Ubisoft az Assassin's Creed: Valhallát, és a már megjelent két korábbi DLC, a Wrath of the Druids és a The Siege of Paris mellé érkezik majd egy harmadik bővítmény is.

Tom Henderson Twitter-oldala szerint a következő expanzió meglehetősen masszívnak ígérkezik, ugyanis közel 40 órányi extra felfedezésre és kalandra számíthatnak a rajongók. Ha minden igaz, akkor a megjelenés 2022 márciusában lesz esedékes, a bejelentésre pedig a The Game Awardson kerül sor. Henderson azt is elárulta, hogy információ szerint egy God of War stílusú kiegészítést kapunk. Azt sajnos nem tudtuk meg, hogy ez pontosan mit is takar.

11.
11.
Scotus
#5: Én csak arra utaltam, hogy az alapján, ahogy Freeser nyilatkozik a játékrol, nekem az jön le, hogy nem fogta fel mit és miért lát. Itt a személyes vélemény egy dolog, szerintem be sem bírta fogadni olyan szinten, hogy hiteles véleményt alkothasson róla.
10.
10.
Robilluma
#9: Akkor lehet h ideje visszatérni a görög mezőkre :D
9.
9.
TrishtanAG
#7: Amúgy furcsa dolog ez. A mind történetben, mind játékmenetben középszerű Ac Oysseynek a Fate of Atlantis DLC-je az egyik legkreatívabb és legjobb dolog, amit az Ubi az elmúlt tíz évben csinált.
Az apás szál elég gyorsan véget ér, szerintem érdemes folytatni. Olyan, mintha egy teljesen másik játék lenne, mint az alap. Hirtelen hatása lesz, mit mondunk a fontosabb szereplőknek, egymásra épülnek a fő- és a mellékküldetések, ilyenek. Ja, meg igen, Elysium tényleg menőn néz ki, és nincs értelmetlenül túltolva a méreteiben sem.
8.
8.
dantehicks
#7: Jó lesz az Pythagoras-nak is...
7.
7.
Robilluma
#6: Nekem az Origins dlc-i jöttek be nagyon. Az Odyssey-t is végigjátszottam és az egész térképet felfedeztem, még az összes gyűjthető orichalcumot is összeszedtem. De amikor előjöttek az Atlantiszos felvezetéssel és h az apánk Poszeidon, akkor instant kiégtem és otthagytam a dlcket (láttam a trailerekben h gyönyörű a helyszín). Pedig gyűjtőiben vettem az Origins fantasztikus világán és hangulatán felbuzdulva.
6.
6.
TrishtanAG
#2: Amúgy furcsa dolog ez. A mind történetben, mind játékmenetben középszerű Ac Oysseynek a Fate of Atlantis DLC-je az egyik legkreatívabb és legjobb dolog, amit az Ubi az elmúlt tíz évben csinált.
5.
5.
Robilluma
#3: Vannak sokan akik szerint az 'igazi' GoW az a korábbi részekben testesült meg. Más nézetben de lineáris pályákon, dühöngve, zúzva 6-8 óra alatt végigmasírozni epikus zenére.
És vannak akik szerint a mostani az igazi.
Érdekes lenne egy felmérés h 'melyik' GoW szerzett nagyobb játékosbázist, az utolsó v az azelőttiek. Meglepődnél.
Szubjektív véleményem h indie játékoknak tűnnek a régiek a mostani mellett és engem picit sem húztak be, míg a mostani egy olyan világot épített fel a badass karakterek és a remek sztori köré amitől az állam is leesett. A harcrendszer is überatomzsír. Persze ez szubjektív. Elfogadom mások véleményét is és azt is ha vkinek a korábbiak tetszettek. Kár h manapság sok felnőttbe bújik meg gyerek Kratos lélek és tombolnak ha vmi nem tetszik nekik, mégha a nemtetszés tárgya csupán egy videójáték is.
4.
4.
Scotus
#3: Battya, te vagy forditva ultel a tv elott, vagy nem igazan fogtad fel, mivel is jatszottal.
3.
3.
Freeser
#2: GoW 2018-rol ugyanezt tudom elmondani,hogy a taj szep,de koze nincs ahhoz a szinthez ahova az igazi god of war franchise tartozik. Kaptal egy setaszimulatort,egy dark soulsositott harcot,kinyomhatatlan es tultolt/tuldramazott videokat qte elemekkel,ennyi. Ez az igazi cashgrab amikor ugy nyulod le a rajongok penzet,hogy nem veszik eszre hogy szart kaptak,ubisoftnal meg mindig az varhato.
2.
2.
Robilluma
#1: Ne sértsd meg a God of Wart '-szerű' jelzővel...
Az AC Valhalla egy sokadik AC Origins skin. Egy tucatgagyi open world játék. Az Origins katakombáit és azok environmentjeit nyomták bele, ahogy az ottani fegyvereket is és még volt pofájuk a legkisebb, istenháta mögötti településeket is az előző két AC görög szentélyeivel és oszlopaival felépíteni. Gyalázat. Nem véletlenül készülnek el ezek 1-2 év alatt... Mellékküldik gyűjtögetős hülyeségek, AI iszonyatos, face animationt inkább nem is említem.
A táj valóban szép, ezt egyértelműen el lehet mondani. Kb ennyi.
A God of War egy igényes játék. Ahhoz h GoW-szerű kieget kapjon a Valhalla talán annak is igényesnek kéne lennie. Másfél év alatt összekalapált 40 órás kieg? Biztos az lesz...
(Azt rebesgetik h ez a kieg egy komplett új AC lett volna és így adják ki, mert ők már az új és más koncepciójú AC Infinity-n dolgoznak. Ami nem lesz free to play a meglengetése utáni rebellió miatt, de tuti h valami fejőscsárda lesz és semmiképpen sem az új Snowdrop motorjukra fejlesztett ÚJ játék)
1.
1.
Shao Kahn
Ööö....bocsika de szerintem az AC Valhalla eleve God of war-szerű. Én már csak tudom, mert mindkét franchizet ismerem, és játszottam már velük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...