Gyönyörű képeken a S.T.A.L.K.E.R. 2

  • Írta: szlav
  • 2021. december 9.
  • Képek
Link másolása
Néhány ropogósan friss screenshot erejéig ismét megmutatta magát a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl. Biztosan leejtjük majd az állunkat, ha valóban így fest az Unreal Engine 5-re felhúzott játék.

Néhány napja beszámoltunk arról, hogy igazi tárhelygyilkos lesz a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, a legfrissebb látnivalók után azonban már teljesen világos, hogy hová lesznek azok a bizonyos gigabájtok. A GSC GameWorld megosztott egy kisebb csokornyi screenshotot az internet népével, és be kell látnunk: ha ezek nem pimaszul doktorált anyagok, akkor bizony egy egészen fenomenálisan festő játékkal lesz dolgunk.


A kizárólag PC-re (íme, a gépigény) és az újgenerációs Xbox-konzolokra megjelenő játék egy hatalmas nyílt világgal és grandiózus, nonlineáris történettel csábítja majd azokat, akik nem rettennek vissza Csernobil radioaktív halálzónájától. A motion capture segítségével rögzített karaktereket és a sugárkövetést is alkalmazó környezeti látványeffekteket egyébként már az idén nyáron bemutatott előzetes során is láthattuk.

A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl 2022. április 28-án jelenik meg. Ahogy említettük, a PC-t és az Xbox Series X/S-t célozza meg a játék, ráadásul egyből elérjük majd az Xbox Game Pass könyvtárából is.

12.
12.
crytek
#11: Miért más? Az engine maga még nem optimalizált azt annak kell aki licenszeli
És hát aki a saját maga által fejlesztett engine-t se tudja tisztességesen használni hát attól nem sokat várnék egy idegen engine-től Majd ha már tolják pc-n meglátjuk :)
11.
11.
silkgoat
#10: ...bocs storno, most olvasom hogy unreal engine lesz alatta, az mas :D
10.
10.
silkgoat
szeretem a stalker jatekokat csak az a kar hogy a megjeleneskori csucsgepeken is csak diavetites es vagy 3-5 evet kell varni hogy ultralow settingsel jatszani lehesse noket. Fasza kis engine na. :D
8.
8.
Dízel
ha ez megjelenik apr 28.an megeszem a kalapom.
7.
7.
Heldengeist
Szép képeket a SoC-ról is csináltak, amive végül köszönőviszonyban sem volt a játék. Ez nekem eléggé előre rendereltnek tűnik.
6.
6.
Ganzer
#2: +1 Így van, azt én is kerülöm mint a tüzet.
5.
5.
crytek
#3: Igen csak stalker ezer éve nem volt miközben metro 3 db. Egyébként elég sok ex stalker fejlesztő van a metrosok között...
Jöhetne egy crossover game ahogy a filmekkel sorozatokkal :)
3.
3.
Lorthirash
#1: ylA stalker előbb volt
2.
2.
szinkron
Majdnem megnéztem, aztán rájöttem, hogy ez a gamekapocs "képnézegetője"
1.
1.
crytek
Ha nincs stalker logo szerintem simán metro folytatásnak mondaná bárki :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...