Star Wars: Eclipse

Akció-kalandjáték a Star Wars High Republic-érájában.

Szándékos lehetett a Star Wars: Eclipse legutóbbi szivárogtatása

A napokban néhány érdekes infót tudhattunk meg a Star Wars: Eclipse karaktereiről és a történetről. Az iparág bennfentesei szerint ez egy szándékos húzás volt a Quantic Dream részéről.

Érdekes pletykák érkeztek a Star Wars: Eclipse történetéről

Habár messze még a Quantic Dream Star Wars-játékának a megjelenése, a történet bizonyos részei máris szivárogni kezdtek. A pletykáknak hála megtudhatunk néhány apróságot a játék főhőseiről.

Félévente adna ki új Star Wars-játékot a Disney

Miután felvirágzott a Star Wars-sorozatok reneszánsza, itt az idő, hogy a videojátékos szférában is újra hódítson a hatalmas sci-fi franchise. A szóbeszéd szerint a Disney alaposan felpörgeti a Star Wars játékprojektjeit.

Itt az újabb felvásárlás: a kínai NetEase megvette a Quantic Dreamet

Idén alacsonyan szállnak a méretes felvásárlások, és itt van a következő: a kínai NetEase megvette a kalandjátékairól ismert Quantic Dreamet.

Megvan, ki vásárolja fel a Quantic Dream csapatát?

A mindig jól értesült Tom Henderson legújabb információi szerint sikerült vevőt találnia a Heavy Rain és a Detroit: Become Human játékokat fejlesztő francia Quantic Dream csapatának.

A The Last of Us inspirálta a Star Wars: Eclipse-t?

Egy AccountNGT nevű szivárogtató szerint a Quantic Dream tavaly bejelentett játéka több ponton is ihletett merít majd a The Last of Usból és a Star Wars Jedi: Fallen Orderből is. Állítólag 2025 előtt nem érdemes a megjelenésre számítani.

Jó pár évet várhatunk még a Star Wars: Eclipse-re

A The Game Awards egyik legnagyobb bejelentését (és legjobb trailerét) a Quantic Dream szállította, ami hivatalosan is leleplezte a sokat pletykált Star Wars-játékát. Jöjjön a rossz hír: a megjelenés állítólag még nagyon messze van.

TGA 2021: Bemutatkozott a Star Wars: Eclipse

A The Game Awardson a Quantic Dream Star Wars-játékáról is lehullott a lepel. Eclipse alcímmel kereshetjük majd az alkotást, ami a Köztársaság fénykorának idején játszódik majd.

Még több infó a Quantic Dream Star Wars-játékáról

Az általában megbízható infókat szállító Jeff Grubb újabb részleteket árult el a Quantic Dream Star Wars-játékáról. Az úriember úgy tudja, hogy az anyag a High Republic-érában játszódik, és még idén bemutathatják.

Videojátékos bejelentésre készül a Lucasfilm?

A jelek szerint decemberben újabb videojátékos Star Wars-bejelentés várható. Ezt a Disney és a Lucasfilm legutóbbi promóciós kampányából tudtuk meg, aminek hála az év hátralévő részében minden héten kapunk valami újdonságot.