Mégis elkészülhet a Bully folytatása?

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 14.
  • Pletyka
Link másolása
Noha a korábbi pletykák szerint a Rockstar már egyszer megpróbálkozott a Bully 2 fejlesztésével, az akkori munkálatokat végül leállították. Most arról szólnak a hírek, hogy a cég újra nekiugrott a folytatásnak.

Napjaink legtöbbet csicsergő iparági bennfentese, Tom Henderson arról írt a minap, hogy a Rockstar állítólag újra belevágott a Bully 2 fejlesztésébe, sőt miután néhányan már látták is a játék "játszható verzióját", arra számítottak a The Game Awards meglepetései közé is befér a projekt.

Erre végül nem került sor, sőt Henderson maga is elismerte, hogy a részletek kissé zavarosak, mindenesetre megígérte, hogy ha hall még valamit, azt megosztja a nagyérdeművel. Árulkodó egyébként az is, hogy az úriember posztja előtt nem sokkkal a Game Infomer egyik szerkesztője, Blake Hester is posztolt egy gyanúsat, majd a történtek után gyorsan privátra állította a fiókját. (A teljes képhez hozzátartozik, hogy Hester egyik kollégája határozottan állította, hogy a tweet nem a Bully 2-re utalt.)

Akárhogy is, egy Bully-folytatás nagyon régóta érik már, sőt korábban a Rockstar is megpróbálkozott a második rész fejlesztésével. Ahogy azt két évvel ezelőtt megírtuk, a Rockstar New England egy-másfél évet töltött azzal, hogy elkészítse a folytatás prototípusát, a munkálatok azonban leálltak. A csapat sosem döntötte el, hogy a második rész sztorija merre fusson ki, az iskolába való visszatérés, esetleg a főiskolás idők feldolgozása lett volna az egyik lehetséges forgatókönyv.

4.
4.
GemForge
https://giphy.com/gifs/zootopia-p2J2OMrBI6ErC
3.
3.
GemForge
Rockstar és a nekiugrás... slowmoban max.
2.
2.
semike
#1: Hahahahahahahhaha
Ott a pont!
1.
1.
suresz
Remélem azt is Grove Street Games csinálja majd! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...