Ötórai tea, keksz és X360 hírtrió

Link másolása
Nincs is jobb annál, mint az ötórai tea és keksz mellé friss, finom kis Xbox 360 híreket fogyasztani. Microsofték nem aprózzák el a sajtóközleményeket.

Nincs is jobb annál, mint az ötórai tea és keksz mellé friss, finom kis xbox 360 híreket fogyasztani. Microsofték nem aprózzák el a sajtóközleményeket. Egyszerre rögtön három játékról is csöpögtetnek infókat. Lássuk miről is van szó!

Válj környezeted mesterévé!

Állj helyt zéró-gravitációs térben, a feudális Japánban, vagy egy vámpíroktól hemzsegõ városban!

A Project Sylpheed, a Tenchu Z és a Vampire Rain három teljesen eltérõ környezetben vár akcióorientált játékmenetével. Legyen szó jövõbeli ûrjármû vezetésérõl egy távoli galaxisban, árnyékban osonásról egy halált hozó ninja szerepében, vagy a túlélésért való harcról egy esõáztatta, vámpíroktól elárasztott nagyvárosban, az Xbox 360 következõ játéktriójának mindhárom tagjában szokatlan és veszélyes környezetben kell helyt állnunk.

Mindhárom cím a videójáték kultúra õshazájából, Japánból származik, jól demonstrálva, hogy az Xbox 360 nem csak a nyugati fejlesztõk támogatását élvezi. Mindhárom játék június 29-én, pénteken kerül a boltok polcaira.

A Game Arts által fejlesztett, és a Final Fantasy-k megalkotásáért felelõs Square Enix által kiadásra kerülõ Project Sylpheed-ben egy háromdimenziós lövöldözõs játék keretében kell felvennie a játékosnak a harcot számtalan változatos ûrhajó ellen. A Sqare Enix-tõl megszokott módon a Sylpheed-ben is részletes történetszál keretében ismerhetjük meg a fõszereplõ, Katana sorsát, az akció dús játékmenetet pedig több mint ötvenpercnyi gyönyörû átvezetõ videó teszi színesebbé.

A Tenchu Z a futurisztikus ûrhajók korából egy teljesen más környezetbe, a feudális Japánba repítve állít új kihívások elé. A japán K2 és a From Software boszorkánykonyháiról származó, elsõ, klasszikus ninjás Xbox 360 címben a játékosnak nem csak a lopakodás mûvészetében, de a kardforgatásban és számtalan ninja felszerelés használatában is mesterré kell válnia a túlélés és az észrevétlenül maradás érdekében. A tíz éves múltra visszatekintõ Tenchu sorozat legújabb tagjában már nem csak arra kell figyelnünk, hogy ne lássanak meg, ne halljanak meg, de arra is, hogy szagunkat, a halál illatát ne érezzék meg.

Végül, de nem utolsó sorban az Artoon által fejlesztett, AQ Interactive által kiadásra kerülõ Vampire Rain a korábbi Xbox 360 exluzív Dead Rising-hoz hasonlóan a túlélõ horror játékstílust hozza el ismét konzoljainkra. Az esõáztatta, vészjósló várost sötétben leselkedõ Éj-járók kerítették hatalmukba, melyet nekünk kell külsõ nézetet felhasználva fegyvereink és a vámpírokat gyengítõ esõ segítségével megtisztítanunk a gonosztól. A siker érdekében nem csak a vámpírokat azonosító Necro-látásnak, de a lopakodásnak is mesterévé kell válnunk.

Richard Teversham, az Xbox részleg európai marketingjének felelõse elégedetten kommentálta a három új játék megjelenésének bejelentését: „A valamennyi stílust lefedõ, egyre növekvõ számú Xbox 360 játékkínálat végre megkapja elsõ klasszikus, ninjás címét is. Az pedig biztos, hogy a Vampire Rain Éj-járóinál veszedelmesebb, félelmetesebb ellenfelekkel még nem sûrûn találkozhattunk az Xbox 360 mintegy kétszáz játékos felhozatalában.”

2.
2.
air 2
Nekem a PS2-es részek nagyon nem jöttek be,pedig PS1-en az egyik kedvencem volt,mármint a tenchu.De erre az X360-as verz.kiváncsi vagyok.
1.
1.
huszti
már jáűtszottam anno ps1-en meg ps2-n nem rég a tenchu, asszem az 1-2 , vagy 1-3 nem akarok hülyeséget mondani. Deegy biztos, nagyon tetszett! Azt hiszem bemegyek a legközelebbi ps2 shopba, és megveszem a legújabb tenchut ps2-re:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...