Vampire Rain

Eleinte Xbox 360 exkluzív, majd PS3-ra is megjelent vámpírgyilkolós, sunyulós, ügyeskedős akciójáték. Totál bukás.

A heti játékmegjelenések

Bőven jutott jó játék az iskolakezdésre, hiszen a héten érkezik többek között a Spore, a GTR Evolution, az Infinite Undiscovery és a Warhammer: Battle March is.

GC 2008: A tizedik videóözön

Elérkezett a tizedik videóözön, amelyben szerepel a Spore, Vampire Rain: Altered Species, Mercenaries 2, Far Cry 2, Ratchet & Clank Future: Quest for Booty stb.

GC 2008: Az első videóözön

Rengeteg új videót leshetünk meg a Games Convention rendezvénynek köszönhetően, mint a Team Fortress 2, Merecenaries 2, FIFA 2009 stb.

Jön a Vampire Rain PlayStation 3-ra is

Készülőfélben van az Xbox 360-on enyhén leszerepelt vámpíros borzalom PS3-as átirata - közölték velünk nemrégiben az Artoonos srácok.

Vampire Rain

Los Angeles utcáit vérszomjas vámpírok özönlötték el. Az Éjjeljáróknak nevezett szörnyek nem kegyelmeznek senkinek és semminek – ideje hát rendet tenni!

A jövő heti játékmegjelenések

A múltheti játéközön után meglehetősen megcsappant a jövő hétre jutó éppen boltokba kerülő játékok száma - uborkaszezon: ez van, ezt kell szeretni!

Hétfői óriás galériafrissítés

Skiz0 kollégával egy több mint háromszáz képből álló galériafrissítést állítottunk össze Nektek rengeteg sikervárományos játék screenshotjával!

Shadowrun, Vampire Rain és Tenchu Z demók

Kellemes meglepetés érte azon ifjoncokat, akik tegnap délután bekapcsolták az Xbox 360 konzoljaikat. A Live-ra egyszerre három szuper játék demója is felkerült!

Ötórai tea, keksz és X360 hírtrió

Nincs is jobb annál, mint az ötórai tea és keksz mellé friss, finom kis Xbox 360 híreket fogyasztani. Microsofték nem aprózzák el a sajtóközleményeket.

Vampires Rain - az első screenshotok

Megérkeztek az első hivatalos screenshotok a Bullet Witch-et is jegyző AQ Interactive új játékából. A Vampires Rain 2007-ben jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra.