Dying Light 2: Stay Human - befutott a gépigény

  • Írta: Shifty
  • 2021. december 17.
  • Gépigény
Link másolása
Nem volt könnyű menet, de azért csak elkészült a Dying Light folytatása, a Stay Human, aminek februári megjelenését már semmi sem akadályozhatja meg. A közeledő premierre hangolódva pedig befutott a játék PC-s rendszerkövetelménye.

Nemrég aranylemezre került a Dying Light 2: Stay Human, ami egy meglehetősen hosszadalmas és bukkanókkal teli út végén jutott el a végső állapotáig. Reméljük, a fejlesztés során felmerülő akadályok nem nyomják rá a bélyegét a végeredményre, de ezt majd 2022. február 4-én úgyis megtudjuk.

A játék PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre - a hibridkonzolon a felhős változatot játszhatjuk majd - jelenik majd meg. A számítógépes változat pontos és nagyon részletes rendszerkövetelményét a fenti fotón tudjátok megvizsgálni.

2.
2.
gaspargeri
Mivel 55ös 5k tv-n játszom pc-vel is, nálam felejtős a full hd.
Az rx 6800-al femélhetőleg elfut 3200x1800-ban highon RT nélkül 60fps-el
1.
1.
crytek
Végre egy értelmes gépigény. Ahogy növekszik a grafika szint ugye ők nem emelték a proci erőt mint a többi csicska. Mivel ahogy nő a felbontás egyre kevésbé kell proci erő oda már csak brutál vga erő kell. Külön öröm hogy a 4K-t nem is erőltetik
Majd 6-7 év múlva platinum kiadásba ezt is behuzzuk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...