Közérdekű: Michael is túlélte a GTA V eseményeit

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 20.
  • Hír
Link másolása
Noha a Grand Theft Auto V több különböző befejezéssel rendelkezett, a jelek szerint a Rockstar azt a változatot tartja kánonnak, amelyben mindegyik főhős túlélte az eseményeket. Erről árulkodik legalábbis a GTA Online legutóbbi frissítése.

A Rockstar lényegében megerősítette, hogy Michael De Santa is túlélte a Grand Theft Auto V eseményeit. Ez a GTA Online legutóbbi frissítéséből derült ki, amelyben az alapjáték Franklinje is visszatért: az egyik küldetésben, amely egy filmstúdión át vezet, éppen ő említi meg, hogy "ismeri az egyik producert itt", és "reméli, hogy ma nem dolgozik". A jelenetet az alábbi videó is megörökíti:

A GTA V-nek három különböző befejezése volt, ezek közül az egyikben Michael hal meg, egy másikban Trevor, míg egy harmadikban mindhárom főszereplő túléli az eseményeket. Miután Trevor és Franklin már tiszteletüket tették a játékban, már csak Michael sorsa volt kérdéses, a rajongók szerint azonban fenti kiszólás megerősíti, hogy ő is él még, vagyis a Rockstar a harmadik befejezést tekinti a kánon részének. Ki tudja, talán egyszer még őt is viszontlátjuk!

A GTA-veteránok egyébként bizonyára szóvá teszik majd - jogosan -, hogy erre amúgy már korábban is utaltak a készítők: a 2019-es Diamond and Casino frissítésben Tao Cheng megemlíti, hogy egyszer majdnem megölték a Los Santos Country Clubban, ez pedig a GTA V harmadik befejezésében történt, amikor Franklin megtámadta őt és az apját.

1.
1.
markoci555
ja akkor minden ami az onilne-ban van kánon, így akár klón is lehet, okés
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...