Rengeteg pályával és autóval jön a Gran Turismo 7

  • Írta: Shifty
  • 2021. december 21.
  • Pletyka
Link másolása
Egy kiszivrágott reklámanyag szerint elképesztően sok autót és pályát kapunk majd a Gran Turismo 7-ben. Ha igazak az információk, akkor több mint 400 járgányt hajthatunk meg a 90 helyszínen.

Tavasszal végre befut a PlayStation 5 erejét teljesen kiaknázó Gran Turismo 7, amiről előkerült egy japán nyelvű prospektus, amit a Gran Turismóval kapcsolatos témákban mindig megbízhtató és jól értesült GTPlanet egyik olvasója lefordított.

A szórólap szerint 90 pályát és 420 különböző autómodellt kapunk majd a következő epizódban. Egyelőre nem tisztázott, hogy az asztfaltcsíkok esetében milyen megoldással éri el a Polyphony Digital ezt a kimagasló számot, de nem kizárt, hogy egy-egy pályának több-több variánsára is kigurulhatunk majd.

Emellett az is kiderült, hogy a játékba visszatér a GT Mode, azaz megint lehetőségünk lesz adni-venni a négykerekű benzinzabálókat, miközben tuningolhatjuk és fejleszthetjük is gépcsodáinkat, amelyekből a garázsunkban összesen 1000 különbözőt tarthatunk majd.

Két autószalont járva vásárolhatunk autókat, az egyik ilyen a Brand Central lesz, ahol 60 különböző gyártó 300 különböző modellje közül válogathatunk. Lehetőségünk lesz autónepperekkel üzletelni, ahol a 80-as és 90-es évek járgányaira licitálhatunk. Ha csendesebb tevékenységre vágyunk, akkor 40 ország 2500 helyszínét bejárva lőhetünk fantasztikus felvételeket a gépszerelmeinkről, illetve sofőrvizsgákat tehetünk és különböző missziókat is teljesíthetünk. 

A Gran Turismo 7 2022. március 4-én érkezik PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

17.
17.
delphijos
#12: Szintén. Szerintem idő se lenne 200 kocsival játszani. De ha nagyobb a választék, mindenkinek jut kedvenc.
14.
14.
KopyAti
"Tavasszal végre befut a PlayStation 5 erejét teljesen kiaknázó Gran Turismo 7"

Nnna, erre azért kíváncsi leszek, de szerintem nem egy autós játék fogja "teljesen" kihasználni a Ps5 erejét.
13.
13.
DarkCrash
#1: GT 5 is ilyen volt. Átemeltek egy csomó PS1 és PS2-es autót asszem. Sőt még pályákat is.
12.
12.
FrankBlack
#11: Én is csak kb. 3 autót használok. Aszfaltra egy Nissan 370z (Fairlady) hátsó kerekes B kat., földútra egy Chevy Nova, meg egy Jeep terepre.
De a cikkhez is szólva szerintem sem felesleges a sok autó. Egyetértek az előttem szóló Viktroval. Nem használok 200 autót nyilván, de a nagyobb választékból sokkal valószínűbb hogy több lesz a nekem való.
11.
11.
Ooorky
#10: Én eladtam a rákba szinte mindent.
Van egy rally Subaru, egy fekete Volga szerűség (asszem Chevy) pályázni, meg egy terep Jeep.
10.
10.
FrankBlack
#8: Akkor nem vagy túl szerencsés. Nekem közel 50 óra játék után kerek 200 autóm van, és ennek kb a tizedét vettem, a többit kaptam, pörgettem.
9.
9.
crytek
#8: Igen egy autós játékban azok a kurvára fontos dolgok. Sugárba hányok a forza ezen részétől
8.
8.
Falcon
A uj forzát -bírom tőbb száz kocsi van benne és a versenyek végén mindig mozdulatokat meg ruhadarabokat pörgetek ki nem kocsit
4.
4.
crytek
#3: Lényegtelen mit honnan emelnek át totál felesleges ennyi autó szerintem. Szerintem soha senki nem használja ki őket. Ok megértem kell a PR halanzsához de csak a licensz díjakat emeli a játékhoz lószart se ad hozzá. Kedvencem amikor végre megszerzed a "hiberszuper über autot" a játékban és a gép a csöves trabanttal lealáz... Szóval ja full felesleges ennyi autó mert totál jelentéktelen
3.
3.
Ooorky
#2: Anno a PS2-es GT3-at promózták azzal, hogy 180 autó van benne, de rengeteg a PS1-es verziókból lett átemelve mindenféle upgrade nélkül...
A pályákkal is trükköztek, nagy részük tükrözött volt stb.
2.
2.
crytek
#1: Grid 2019-nél lejebb nem tudnak menni ahol kb 200 futam van 6 ugyanolyan pályán csak türközve stb :)

Nem mellesleg sosem értettem ezt a többszáz autót egy játékban sem.. Állítom ha volna statisztika kb 1%-nyi ember se lenne a többszáz millió autós game játékos ember közül aki valaha minden kocsival tolná a játékot. Tök jó a forza is a 600+ vagy tököm tudja mennyi autójával mert ha 20al toltam az már rekordnak számított. De lehet ezt csak én látom így. Szerintem felesleges.
1.
1.
GemForge
Azért csínján a rengetegezéssel, nehogy megint a fele pálya csak módosítása/tükörképe legyen a másik felének, az autók egy része meg a nosztalgia jegyében az első rész modelljeit használja a textúráiva együtt! Merthogy a PD már eljátszott egyszer vmi hasonlót...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...