2023-ra helyezték a John Wick negyedik részét

  • Írta: gorien
  • 2021. december 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Aki Chad Stahelski látványos akcióira vágyik, annak még egy „kicsit” várnia kell, a John Wick: 4. felvonást ugyanis ismét arrébb helyezték. Keanu Reeves profi gyilkolómasináját nem fogjuk viszontlátni 2023-ig.

Keanu Reeves karrierje új magasságokba emelkedett a John Wickkel 2014-ben. A sorozat azóta már a harmadik felvonását is megérte, aminek végén elég komoly pácban búcsúzhattunk el a profi gyilkológéptől. A folytatást azóta is csak várhatjuk, ez a várakozás pedig még hosszabbra nyúlik, mint eddig gondoltuk.

A Lionsgate tegnap jelentette be egy különösebben nem beszédes, rövidke videóval, hogy 2023. március 24-ig kell várnunk az új epizódra. Újabb tíz hónappal került hát messzebb a premier a legutóbb bejelentett, 2022 májusára eső dátumhoz képest, holott eredetileg (egy Covid nélküli világban) már 2021-ben láthattuk volna, méghozzá egyszerre a Mátrix: Feltámadásokkal. Utóbbi legalább tényleg elérte már a mozikat, így a Keanu Reeves-hiányunkat azzal csökkenthetjük.

12.
12.
Lorthirash
#9: Erre a filmre nem volt semmi szükség, az alap probléma itt ez.
11.
11.
Lorthirash
#9: Ez az új matrix minden téren elmarad bármelyik korábbi résztől.
10.
10.
DarkCrash
#9: Akkor már ketten vagyunk. Nekem is bejött a film.
9.
9.
Ps fanboy
#8: Én pont ma néztem meg. Sőt, igazából nem rég fejeztem be a filmet.

Spoiler!
A végén nem azért olyan boldogok Neoék, mert rájöttek, hogy bármit megtehetnek a világban, mint valami szuperhős állompár, hanem azért, mert a tuti halálból hozta vissza őket az a fasz megfigyelő a forradalmak után, persze önző érdekek miatt, csak kicsit túltolta , ezek meg megint egymáséi lehettek, általa beteljesedhetett a szerelmük. Végülis kaptak tőle egy második esélyt. Szentimentális dolog ez, de végülis erről szól ez az egész film. Eddig majd minden kritikát elolvastam, megnéztem a filmről és sok kommentet olvastam olyanoktól,akik látták. Sokan azért sírnak ,mert nem veszi magát komolyan, nincs akció, nincs meg a régi filling. Szerintem meg kicsit arról van szó, hogy ezeknek az embereknek az esetében pont az hiányzik a filmből, amiért valószínűleg ugyanúgy sírnának, ha benne lenne, a szolgai leutánzása a cselekménynek sztoristól , konfliktusostól, emberiség megmentésestől, ugyanúgy , csak persze új ötletekkel. Hát az a helyzet, hogy az új ötletekkel együtt, a sztorit illetően, jött egy teljesen más alapkonfliktus is ,ami már nem olyan nagyratörő célokat tűz ki maga elé, azt már eljátszotta. Ha bárki más rendező csinálta volna meg ezt az új részt, azt kaptuk volna ,amit valszeg mindenki várt ettől a mozitól, a szokásos akció orgiában tobzódó világ megmentôsdit, így vagy úgy. De szerencsére, vagy sem, az csinálhatta meg ezt a filmet ,aki az elôzöeket is, így érezhetően tovább tudott lépni ezen a zsánert meghatározó egyenleten , legalábbis próbált (szerintem elég jól) és egy emberközpontúbb , érzetre talán szentimentális, de a Matrix eszmeiségébe nagyon is passzoló értéket szeretett volna közvetíteni. Az én nyelvezetemben , ez a film, egyszerűen csak köszönetet akart mondnani Neonak és Trinnek , az előző részekbeni áldozatukért, közben pedig megmutatni, hogy miként alakultak a dolgok a forradalmak óta. Nekem bejött, mondjuk én elfogult vagyok azt meg kell hagyni . Lol
8.
8.
Aanash
Ezzel az új mátrix epizóddal kettő baj van.
A megfigyelő lehetett volna egy komoly stratéga, aki nagyon veszélyes ellenfél.
Aztán a film komolynak indul, de a végére az öreg Neo meg Trinity olyanok, mint valami szuperhős álompár. Nagyon gagyi.
Mintha rájöttek volna arra, hogy a gta-val játszanak és akkor csinálhatnak akármit.
7.
7.
KopyAti
Most átmegyek Ábelkába!
De miért?
Hiszen már full kész volt a film, nem?
4.
4.
Windrider
#2: Sajnos igen. Kegyetlenül szar lett, egy szánalmas paródia az egész. Konkrétan megcsúfolása az eredeti trilógiának. :(
3.
3.
sasncore
#2: Cider Punk, most a Mátrix.. Van mit emésztgetni:)
2.
2.
Ps fanboy
Mi az, olyan szar lett az új Matrix, hogy Keanu jelenléte miatt inkább eltolták a JW-ét, hogy legyen időnk kiheverni a dolgot? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...