Íme, a Games with Gold januári játékai

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 24.
  • Akció
A Games with Gold januári felhozatalát sem sikerült titokban tartani, a Microsoft pedig nem is várt sokat a szivárgást követően: megerősítette, hogy mely címeknek örülhetnek az előfizetők legközelebb.

Noha a Games with Gold ajándékainak egyre kevesebb létjogosultsága van az Xbox Game Pass mellett, ami érződik is a felhozatalon, a Microsoft szorgalmasan gyűjti az ingyenes játékokat az Xbox Live Gold előfizetőinek is. A minap - miután szinte menetrendszerűen kiszivárgott - a cég megerősítette, hogy januárban mire számíthatnak a majd a játékosok.

Január 1-31. között a NeuroVoider című twin-stick shooter lehet a miénk, míg a hónap közepétől (egészen pontosan január 16. és február 15. között) bányászós-craftolós Aground is megérkezik a kínálatba. A visszafelé kompatibilis címek listájára a Radiant Silvergun (január 1-15.) és a Space Invaders: Infinity Gene (január 16-31.) érkezik - a játékok természetesen egyaránt játszhatók Xbox One-on és a Series-konzolokon is.

A decemberi ajándékokról itt írtunk.

71.
71.
viktro
#70: https://i.imgur.com/rIXLk2y.png
70.
70.
crytek
#69: Mással diskuráltam, lépj tovább számodra nincs itt semmi látnivaló
69.
69.
viktro
#68: Mond már meg kérlek, hogy tőled mikor kértük, számolj már be a nyálfoltos párnád alatt rejtegetett húsvéti locsolópénzedről?
68.
68.
crytek
#66: Inkább vagyok nyomorult mint hogy álomvilágban éljek ahol nem tudnék elképzelni más életet csak a sajátomat.
Tőled senki se kérte szóval mit nyivákolsz..
67.
67.
viktro
Én nem fogom leírni milyen ingóságaim vannak, elég ha annyit írok, nem vagyok rászorulva, hogy irigykedjem a monopolypénzed után.
66.
66.
viktro
#65: A te filmednek a címe Nyomorultak volna.
65.
65.
crytek
#63: Rólatok filmet kéne forgatni a hitetlen címmel. Mert ahogy látom a vergődéseteket magatokból indultok ki és elképzelni se tudjátok, hogy más totál máshogy éli az életét mint ti.. pedig kapaszkodj vannak ilyenek
64.
64.
viktro
63.
63.
viktro
#55: Bro :) 54-es kommentje után végérvényesen is kijelenthetjük, hogy Ő egy teoll :D
Ennyire sutyerák nem lehet valaki komolyan mondom.
62.
62.
crytek
#60: Arra ott vannak az idősgondozók..mondjuk én ilyenbe nem igen gondolkodom ugyanis azt a kort meg kellene élni ami nem olyan biztos..
És igen abban igazad van mindenki arra veri el a pénzét amire szeretné, ezzel nem lehet vitatkozni én pl ezért nem gondolkodok családban..akar a franc még 70 évesen is melozni majd csak hogy el legyenek tartva a dolgok
61.
61.
nemfontos
Ki a fenét érdekel hogy mennyi pénzetek van? Komolyan kérdezem. A témán semmit nem változtat az sem ha ti vagytok a bárók, meg az sem, ha az utolsó koldusok.
60.
60.
Freeser
#59: ooorky a családjára dolgozik és arra gyűjti a pénzt és van is mire költeni, étel, ruhák, iskoláztatás, azért van a pénz hogy elköltse az ember arra amire szükség van.. persze félretenni is jó, de nem kell milliókat a párna alatt tartani ahhoz hogy az ember így év végén nyugodtan gondoljon a következő évre. főleg ha várják otthon a nehéz nap után. te meg csak gyűjtöd gyűjtöd és gyűjtöd hogy ne kelljen dolgoznod egy nap, de ki fog ápolni meg segíteni öregkorodban? a sok pénzed egyszer elfogy és a kutya se lesz jófej hozzád, hiába van 100 milliód, egy családos, gyermeket nevelő házas ember már produktívabb és mérföldekkel többet érő nálad, mert férfi, te nem vagy férfinak nevezhető ilyen tekintetben
59.
59.
crytek
#58: Hirtelen már megy a terelés ha konkrét számokról van szó. Nos ez vagy te..
58.
58.
Ooorky
#57: Várj, kikérem az éves kivonatot és hitelesíttetve elküldöm.
Nem mindenki olyan autista, mint te...
57.
57.
crytek
#56: De ha nem akarod a számot világgá kürtölni elég ha a havi fizetésed átlagát írod meg abból már tudom majd hogy kb mennyivel vagy mögöttem :)
56.
56.
crytek
#55: Érdekes és csupán ennyi után kijelented neked több van , bátor...

Majd amikor nem tippelgetsz hogy ennyit meg annyit ér (senkit nem érdekel kinek milyen ingósága van ugyanis az nem pénz hanem "használati cikk"..

Konkrét számok érdekelnek mennyi milla "kp" van összesen azt lehet hasonlítgatni...
55.
55.
Ooorky
#51: Asszem nekem picit több millióm van, mint neked...

Hitel 0.
Lakást kp.-ra vettem 14 millióért, most ér 24-et.
Kocsi most 4 évesen ~9 millió, szintén kp-s vásárlás.
Meg van annyi tartalékom állampapírban amiből meglenne legalább 1 évig a család ha velem valami történne.
Mert hát nekem 2 gyerekem is van akik nem kevés pénzt elvisznek a háztól...

Pedig én csak 10 éve melózok, igaz azóta bakterből felküzdöttem magam rendszermérnökké, nem csak a f*szomat vertem.
54.
54.
crytek
#52: Ha hiszed ha nem sok ilyen..melóba kapunk 3-at azzal évekig kihúzom. Mivel nem alsógatyában melózom pont leszarom milyen lyukas meg szakad.Zokni detto.
53.
53.
viktro
Régi történetnek veszed a bundleban vásárolt 10 éves játékokat is?
52.
52.
viktro
Milyen jó érzés lehet 15 éves, lógó, szarrá fosott boxeralsóban lenni minden nap. Mit? Legalább könnyebben távozik a finng
51.
51.
crytek
#49: Pár évig probáld ki hogy semmire nem költesz kaján meg rezsin kivül...hidd el 16 év alatt neked is lehet ennyi sok sok milliód...persze ha takarító vagy (amit el tudok képzelni ) akkor abból nehezen lesz...

#50: Melóba meló van kb nincs ilyen "otthoni" élet beszélgetés..ha téma van poénok meg régi történetek ilyesmi
50.
50.
Akutyafáját
#48: kollégáiddal amúgy jól kijössz? nem szent inkvizíciósként kérdezem.. csak nem tudlak elképzelni hogy ott is ezeket a szövegeket nyomatod másoknak, mindenki utálna.. szerintem te trollkodsz :D hát így nemis lehetne élni ahogy elmondásod szerint te élsz, nem vagy te a grincs vagy dagobert bácsi a karácsonyi énekből.. valós emberek előtt tuti normális fickó vagy, talán még humoros is
49.
49.
Ooorky
#48: Persze én hazudozok mister milliomos fillérbaszó XD
48.
48.
crytek
#47: Újfent hazudozol. Soha sehol nem írtam hogy nem torrentezek. Szerintem te notorikus hazudozó vagy vagy szimplán arzheimer kóros...ma már ez a második ilyen húzásod..

Amit írtam hogy játékot már nem warezolok mert nem látom értelmét. Ezt tartom is mióta win 10 megvehető (ezzel tisztultam meg game ügyileg) De ezt is leírtam sokszor.. Mondjuk neked mondhatom mit írtam 3 perc múlva az ellenkezőjét mondod..
47.
47.
Ooorky
#46: Én hiszek neked, hiszen leírtad az internetben.
Mint azt is, hogy nem torrentezel XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...