Íme, a Games with Gold januári játékai

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 24.
  • Akció
Link másolása
A Games with Gold januári felhozatalát sem sikerült titokban tartani, a Microsoft pedig nem is várt sokat a szivárgást követően: megerősítette, hogy mely címeknek örülhetnek az előfizetők legközelebb.

Noha a Games with Gold ajándékainak egyre kevesebb létjogosultsága van az Xbox Game Pass mellett, ami érződik is a felhozatalon, a Microsoft szorgalmasan gyűjti az ingyenes játékokat az Xbox Live Gold előfizetőinek is. A minap - miután szinte menetrendszerűen kiszivárgott - a cég megerősítette, hogy januárban mire számíthatnak a majd a játékosok.

Január 1-31. között a NeuroVoider című twin-stick shooter lehet a miénk, míg a hónap közepétől (egészen pontosan január 16. és február 15. között) bányászós-craftolós Aground is megérkezik a kínálatba. A visszafelé kompatibilis címek listájára a Radiant Silvergun (január 1-15.) és a Space Invaders: Infinity Gene (január 16-31.) érkezik - a játékok természetesen egyaránt játszhatók Xbox One-on és a Series-konzolokon is.

A decemberi ajándékokról itt írtunk.

62.
62.
crytek
#60: Arra ott vannak az idősgondozók..mondjuk én ilyenbe nem igen gondolkodom ugyanis azt a kort meg kellene élni ami nem olyan biztos..
És igen abban igazad van mindenki arra veri el a pénzét amire szeretné, ezzel nem lehet vitatkozni én pl ezért nem gondolkodok családban..akar a franc még 70 évesen is melozni majd csak hogy el legyenek tartva a dolgok
61.
61.
nemfontos
Ki a fenét érdekel hogy mennyi pénzetek van? Komolyan kérdezem. A témán semmit nem változtat az sem ha ti vagytok a bárók, meg az sem, ha az utolsó koldusok.
60.
60.
Freeser
#59: ooorky a családjára dolgozik és arra gyűjti a pénzt és van is mire költeni, étel, ruhák, iskoláztatás, azért van a pénz hogy elköltse az ember arra amire szükség van.. persze félretenni is jó, de nem kell milliókat a párna alatt tartani ahhoz hogy az ember így év végén nyugodtan gondoljon a következő évre. főleg ha várják otthon a nehéz nap után. te meg csak gyűjtöd gyűjtöd és gyűjtöd hogy ne kelljen dolgoznod egy nap, de ki fog ápolni meg segíteni öregkorodban? a sok pénzed egyszer elfogy és a kutya se lesz jófej hozzád, hiába van 100 milliód, egy családos, gyermeket nevelő házas ember már produktívabb és mérföldekkel többet érő nálad, mert férfi, te nem vagy férfinak nevezhető ilyen tekintetben
59.
59.
crytek
#58: Hirtelen már megy a terelés ha konkrét számokról van szó. Nos ez vagy te..
58.
58.
Ooorky
#57: Várj, kikérem az éves kivonatot és hitelesíttetve elküldöm.
Nem mindenki olyan autista, mint te...
57.
57.
crytek
#56: De ha nem akarod a számot világgá kürtölni elég ha a havi fizetésed átlagát írod meg abból már tudom majd hogy kb mennyivel vagy mögöttem :)
56.
56.
crytek
#55: Érdekes és csupán ennyi után kijelented neked több van , bátor...

Majd amikor nem tippelgetsz hogy ennyit meg annyit ér (senkit nem érdekel kinek milyen ingósága van ugyanis az nem pénz hanem "használati cikk"..

Konkrét számok érdekelnek mennyi milla "kp" van összesen azt lehet hasonlítgatni...
55.
55.
Ooorky
#51: Asszem nekem picit több millióm van, mint neked...

Hitel 0.
Lakást kp.-ra vettem 14 millióért, most ér 24-et.
Kocsi most 4 évesen ~9 millió, szintén kp-s vásárlás.
Meg van annyi tartalékom állampapírban amiből meglenne legalább 1 évig a család ha velem valami történne.
Mert hát nekem 2 gyerekem is van akik nem kevés pénzt elvisznek a háztól...

Pedig én csak 10 éve melózok, igaz azóta bakterből felküzdöttem magam rendszermérnökké, nem csak a f*szomat vertem.
51.
51.
crytek
#49: Pár évig probáld ki hogy semmire nem költesz kaján meg rezsin kivül...hidd el 16 év alatt neked is lehet ennyi sok sok milliód...persze ha takarító vagy (amit el tudok képzelni ) akkor abból nehezen lesz...

#50: Melóba meló van kb nincs ilyen "otthoni" élet beszélgetés..ha téma van poénok meg régi történetek ilyesmi
50.
50.
Akutyafáját
#48: kollégáiddal amúgy jól kijössz? nem szent inkvizíciósként kérdezem.. csak nem tudlak elképzelni hogy ott is ezeket a szövegeket nyomatod másoknak, mindenki utálna.. szerintem te trollkodsz :D hát így nemis lehetne élni ahogy elmondásod szerint te élsz, nem vagy te a grincs vagy dagobert bácsi a karácsonyi énekből.. valós emberek előtt tuti normális fickó vagy, talán még humoros is
49.
49.
Ooorky
#48: Persze én hazudozok mister milliomos fillérbaszó XD
48.
48.
crytek
#47: Újfent hazudozol. Soha sehol nem írtam hogy nem torrentezek. Szerintem te notorikus hazudozó vagy vagy szimplán arzheimer kóros...ma már ez a második ilyen húzásod..

Amit írtam hogy játékot már nem warezolok mert nem látom értelmét. Ezt tartom is mióta win 10 megvehető (ezzel tisztultam meg game ügyileg) De ezt is leírtam sokszor.. Mondjuk neked mondhatom mit írtam 3 perc múlva az ellenkezőjét mondod..
47.
47.
Ooorky
#46: Én hiszek neked, hiszen leírtad az internetben.
Mint azt is, hogy nem torrentezel XD
46.
46.
crytek
#45: Elírás bocs 493 k... mielőtt valaki megvádolna itt szokása sokaknak..

45.
45.
crytek
#42: Augusztus végén csatlakoztam a kripto világhoz (ha lehet ilyet mondani) és azóta kerestem 2.32 milliót amiből levonod a 15% adót az 1.975.995 ft elosztod 4 hónappal az 499.998ft /hó... és volt pár kattintás meg kis figyelés mikor megy fel mikor le és akkor venni /eladni... Ezért mondtam a másik topikban engem nem fog érfelvágáshoz vezetni ha el kell jönnöm a melomból a nem oltottság miatt :)

És ez csak emelkedni fog mert a nagyobb összegből többet tufok majd visszavenni és többet termel ...a magyar tőzsdét nem is mondom pedig ott csak szökőévente csinálok 1-2 akciót és dől a lé..De kamuzok ne hidd el hiszen itt megmondták sokan nem is értek hozzá ..... azt kívánom mindenkinek ennyire ne értsem semmihez hogy több milliókat szed össze évente minden fizika munka nélkül..
44.
44.
semike
…..itt pár ezer euro,ott pár milla…csak kapkodom a fejem….szar lehet a NER világa…:)))))))
Na megyek is vissza a szintemre,megveszem az éves Ultimate tagságom, arra gyüjtöttem…
:))))))
43.
43.
Ps fanboy
#42: Amúgy a crpitociurcuit-on vagyok.
42.
42.
Ps fanboy
Na de még tényleg az érdekelne hogy van meg a havi négy kiló pár kattintással? Mert nekem a demószámlán is neccesen megy a dolog.
41.
41.
crytek
#39: Passz. Crypto.comot hallottam még ami jó ,de mivel én már regelve vagyok egy helyen nem néztem utána nagyon. Jó ez itt. Ugyse ebből lesz a nagyobb pénzem szerintem hanem a magyar tőzsdéből egyelőre ott sokkal többel vagyok.
40.
40.
Ps fanboy
Meg ugye mondtad, hogy havi négy kiló leesik egy két kattintással. Ezt hogy kell érteni, ha EHT- én vagy? Tényleg érdekelne.
39.
39.
Ps fanboy
#38: Szerinted melyik a legjobb oldal? Mert én már rég kacérkodok a dologgal. Csak nem ismerek senkit, aki csinálja, így nincs elsőkézből infóm a dolgokról.
38.
38.
crytek
#37: Sajnos a binance-on. Azért sajnos mert szegényt szét szívatták és kb nehezebb a pénzt onnan kiszedni majd mint nyereséget termelni :)
Régen sima kiutalás volt már nincs már csak visára van és 1%-ot sarcolnak... Bár mint megtudtam anyumnak az van így max azt a 50+ ezret benyelem a kiutalásért.. De mivel nincs szűkségem a pénzre még évekig nem lesz kiutalás
37.
37.
Ps fanboy
#36: A cripto cuircuit-on kezdted? Azt olvastam az az oldal a legmegbízhatóbb.
36.
36.
crytek
#35: Nem nagy összeggel. 8700 euroval. ez akkor ~ 3 millió pár ezer ft körül volt..
De nem nagyon csináltam még adok veszeket csak pár db-ot mert most ótvar az egész piac. Majd tavasszal :)
Jelenleg ETH-ban van a pénzem immáron 15K euro és várom a felt
35.
35.
Ps fanboy
#30: Mennyivel szálltál be a coinba?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...