Space Invaders Infinity Gene IPHONE, PS3, X360

A klasszikus játéktermi Space Invaders jopofa 3D-s újragondolása a Taito Games jóvoltából, XBLA-ra és PSN-re.

Íme, a Games with Gold januári játékai

A Games with Gold januári felhozatalát sem sikerült titokban tartani, a Microsoft pedig nem is várt sokat a szivárgást követően: megerősítette, hogy mely címeknek örülhetnek az előfizetők legközelebb.

Film készül a Space Invaders alapján

Lapértesülések szerint megfilmesítik az 1978-ban megjelent játéktermi klasszikust, a Space Invaderst. A jogokat a Weed Road és a Safehouse Pictures szerezte meg. Habár a shooternek nem igazán van sztorija, azért bizakodunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten búcsút vesz a Bungie a Halo-szériától, nem is akárhogyan: a Halo: Reach az eddigi értékelések szerint remekül sikerült, holnaptól pedig magatok is szemügyre vehetitek, hogy megéri-e fehér papírzsepivel integetni a srácok után. Persze azért lesz még mivel játszani a héten.

E3 2010: Megérkezett a harmadik galériafrissítés

FEAR 3, Fallout: New Vegas, Space Marine, X-COM, Spec Ops, Test Drive Unlmited 2, Two Worlds 2 és Civilization V képek is kerültek az új galériafrissítésbe!

E3 2010: Space Invaders remake készül

Mindmáig iszonyú népszerűségnek örvendő játéktermi klasszikust, a Space Invaderst gondolták újra Taito Gamesnél. Az arcade címet a Square Enix adja ki.