Tovább bővül januárban a PlayStation Now

  • Írta: szlav
  • 2022. január 4.
  • Akció
Link másolása
Az új évben sem maradnak üres kézzel a PlayStation Now előfizetői. Januárban hat új címmel bővül a játékkönyvtár, a színes választéknak köszönhetően pedig biztosan találunk egy-két szimpatikus darabot.

A külföldi (vagy a külföldi profilt használó) PS-párti olvasóink dörzsölhetik a markukat, hiszen befutott a PlayStation Now januári kínálata. A PlayStation Blogon közzétett lista szerint hat új címmel indítjuk az évet, ezek közt pedig akad többek közt verekedős játék, akció-platformer, rakétaépítős sandbox és kiváló JRPG is. Lássuk a felhozatalt!

Az Xbox Game Pass után a Sony szolgáltatásához is megérkezik a Mortal Kombat 11, az újonnan érkező játékok talán legütősebb darabja. Vele tart a Kerbal Space Program: Enhanced Edition és az Unturned, valamint a Fury Unleashed és a Super Time Force Ultra. Az egyik hónapról a másikra bővülő Final Fantasy-játékok sorát pedig a Final Fantasy XII: The Zodiac Age egészíti ki. Jó szórakozást hozzájuk!

4.
4.
taktaharkányi
#3: Én soha nem tapasztaltam gondot, még platformer játékok esetében is jól futott, God of War 1-et is végigvittem streamelve, pedig ott voltak részek, amiktől kicsit tartottam előre. Ha pedig valakit a PS4 óta elérhető címek érdekelnek inkább, akkor nincs is miről beszélni, mert azok letölthetők. Ez persze PS4-en használt Now tapasztalat, PC-n csak kiváncsiságból próbáltam jó 2 éve, akkor még ott voltak bajok és a maga a szoftver része is kicsit olyan, hogy bűntudatot kelt az emberben, kicsit "hekkelés" szerűen kellemetlen volt a felület nekem. :) De PS4-en használva, brit account-tal, teljesen rendben van, főleg ha az ember akciós napokra időuíti a beszerzést. Akkor olyan 35 font volt 1 évre ha jól emlékszem.

Vannak azért Sony-ra jellemző cigánykodások, én pl. elajándékoztam a lemezes Last of Us 1-et, majd amikor mégis játszottam volna, szembesültem, hogy pl. a Remastered nem része, így az 1-es is csak PS3-as verziót streamelve elérhető.
3.
3.
GemForge
Amúgy a 70-es IQ felett lévőkhöz:
Milyen a szolgáltatás? Milyen minőségű a pl. a stream hazánkból?
2.
2.
taktaharkányi
#1: 70-es IQ szint fölött elérhető.
1.
1.
crytek
Ez itt Magyarországon top hír ,mivel elérhető a szolgáltatás...ja bocsi ezt nem ide.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...