PC-re tart a Death Stranding: Director’s Cut

  • Írta: fojesz
  • 2022. január 5.
  • Bejelentés
Link másolása
PC-re is megjelenik a Death Stranding bővített változata, ezt az Intel CES-műsorával párhuzamosan jelentették be. Azt viszont még nem tudni, hogy pontosan mit tartalmaz majd az új kiadás.

Az Intel a CES-en jelentette be a Xe Super Samplinget, vagyis a XeSS-t, ami egy, az NVIDIA-féle DLSS-hez hasonló technológia. Ennek apropóján libbent le a fátyol arról is, hogy idén tavasszal PC-re is eltalál a Death Stranding: Director's Cut, vagyis az alapjáték PS5-re kiadott bővített változata.

Túl sok részletet nem tudtunk meg ezenkívül az új kiadás kapcsán, mindössze annyi ismert, hogy az 505 Games kiadásában megjelenő játék egyszerre rajtol el a Steamen és az Epic Games Store-ban. A kiadó továbbá annyit erősített meg, hogy kapunk fotómódot, és az ultraszéles monitorokat is támogatja a program, de ezeket már az alap PC-s verzió is tudta - egyéb infó híján a tartalom tekintetében az tűnik valószínűnek, hogy a port legalább annyi extrát hoz majd, mint a PS5-ös játék. Arról szintén nem szól a fáma, hogy a játékosok kapnak-e valamilyen kedvezményes frissítési lehetőséget, amennyiben már megvették a játékot korábban.

A Death Stranding atyja, Hideo Kojima egyébként épp a minap tweetelt a 2022-es terveiről. Mint írta, reményei szerint megkezdi a munkát a frissen alapított filmes csapata, szeretne belevágni egy rádiós projektbe, és egy "radikális", kísérleti munkával is előrukkolna. Azt nem tudjuk, hogy az utóbbi mit takarhat, de beszédes, hogy Kojima a Famitsunak is adott egy interjút nemrég, amelyben a felhős technológiákat méltatta - emlékszünk még azokra a pletykákra, hogy a Kojima Productions (legalább részben) felhőalapú játékot fejlesztene a Microsoftnak?

5.
5.
Chrysh
#2: Kicsit barátságosabb lett a közlekedés a pusztán, meg lett egy pár quality of life beletéve, de jah így is egy dögünalom fedex szimulátor 10 óra cutscene-nel, még mindig nem izgat.
3.
3.
Cole
#2: Elvileg valamilyen küldi van hozzá pluszba, de nem hiszem, hogy több órás extra tartalmat ad. Az írások alapján ennek bőven ingyen kiegnek kéne lennie.
2.
2.
markoci555
Nem volt semmi történet alapú kiegészítő ügye? Mert akkor ez engem se érdekel.
1.
1.
Kelan
Részemről ezt pont megtarthatja a Sony...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...