The Day Before - ilyen látványt ígér az NVIDIA

  • Írta: gorien
  • 2022. január 6.
  • Videó
Link másolása
Amerikát térdre kényszerítette a zombiapokalipszis, mi pedig a megmaradt túlélők egyikének szerepébe bújunk a The Day Before-ban. Az NVIDIA-nak hála ízelítőt kaptunk abból, hogy ezt mennyire látványosan tehetjük meg.

Közel egy éve mutatkozott be a The Day Before, a nyíltvilágú, zombis MMO, amelyben a zombik lepte Amerikában kell boldogulnunk, miközben nemcsak az élőhalottak, de más játékosok miatt is félthetjük az életünket. A Fntastic játéka június 21-én jelenik meg PC-re, később pedig Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re is.

Az NVIDIA jóvoltából kaptunk egy rövidke ízelítőt abból, hogy milyen látványt képes nyújtani a The Day Before, ha minden funkciót és lehetőséget bekapcsolunk. A túlélőjáték támogatja a sugárkövetésen alapuló tükröződéseket és fény-árnyék viszonyokot, az RTX Global Illuminationt, illetve az NVIDIA DLSS-t is.

7.
7.
Gpety
Ettől még a BF V is szebb volt sugárkövetéssel.
6.
6.
markoci555
nekem annyi tűnt fel hogy romlott a láthatósága pár dolognak és sötétebb lett összességében, ha tehetném se használnám
5.
5.
GemForge
#3: Én mindent (is) elhiszek, de itt nincs semmi látnivaló sajna... Pár tükröződéssel több jópár frémmel kevesebb per sec-ért... Persze nem ezen a (feltételezem) másfél milliós gépen, amin ezt a demót felvették. Ja és minden kicsit sötétebb... Nem lázongok itten, csak nem értem. Ott van pl. a Mátrix demó, ott érzem a tükröződések, árnyékok és fények jelentőségét: az fps beáldozása árán egy olyan látványban lehet része az emberfiának, amely 15 évvel ezelőtt sci-fibe illő volt. De ebben a trailerben a két verzió között nem érzek igazából különbséget. Szal elvileg én a (húha, egyszer kell egy ilyen) kategória lennék, de itt nincs húha.
4.
4.
nemfontos
A kártyák amik erre képesek a bányában dolgoznak, így nincs jelentősége... :D
3.
3.
crytek
#1: Hidd el sok embernek csak ez számít egy játékban, ezt az nvidia is tudja nem véletlen állandóan ezzel hakniznak
2.
2.
DarkCrash
Felesleges erő pazarlások
1.
1.
GemForge
Nem is tudom...
Ebből a trailerből is látszik, hogy mennyire nem számít az rtx igazából, és hogy mennyire jobban megéri a játékmenettel foglalkozni inkább, mint erőltetni az a pár effektet, amit jelenlegi szinten alkalmazva jóval olcsóbban is elő lehet csalogatni megközelítően ugyanabban a minőségben. És továbbra sem értem, hogy a fél-háromnegyedmilliós hardvereiket miért tolják folyamatosan az arcunkba úgy, hogy még csak hozzájuk sem lehet jutni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...