Jedi: Fallen Order - idén jelentik be a folytatást?

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 7.
  • Pletyka
Link másolása
A Giant Bomb mindig jól értesült szerkesztője, Jeff Grubb a GrubbSnax podcast legutóbbi adásában arról beszélt, hogy információi szerint még az idén bemutatkozik a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása.

A Giant Bomb szerkesztője, Jeff Grubb a GrubbSnax legutóbbi adásában arról beszélt, hogy tudomása szerint az Electronic Arts és a Respawn Entertainment az idei E3-ra időzíti a Star Wars Jedi: Fallen Order második részének leleplezését. Grubb szerint minden esély megvan rá, hogy még idén megjelenjen a folytatás, de szerinte inkább 2023 elejére lövi be a premiert a kiadó.

A 2019-ben bemutatott Star Wars Jedi: Fallen Order kellemes meglepetés volt azok után, hogy az Electronic Arts látványosan nem tudott mit kezdeni a Star Wars játékjogaival, és csak a Battlefront újabb részeit volt képes kipréselni magából. A Titanfall-sorozatot is jegyző Respawn Entertainment aztán kapva kapott az alkalmon, és végre összehoztak egy épkézláb egyjátékos történetet, aminek a játékmenete nagykanállal merített a Souls-játékok harcrendszeréből és a metroidvania alkotások hagyatékából. 

A játékból több mint tízmillió példányt adtak végül el.

10.
10.
semike
Jöhet!
Végigjátszottam,nekem tetszett,bár az irányítás azért lehetett volna jobb is.
És sok volt a bug.
9.
9.
Őrnagy
8.
8.
Pistons00
#1: Ez a játék számomra is egy kellemes meglepetés volt, még akkor is ha bugos volt. Tetszett hogy többször vissza lehetett ( kellett ) menni ugyan arra a bolygóra. Azért még 1-2 bolygó elfért volna a játékba. -:) világürős játékoknál bolygóból sosem elég :D
6.
6.
crytek
#4: Ja bocs milyen EA play... amazon primeból majd ingyen,hogy mehetett ki a fejemből
5.
5.
delphijos
#3: Nem, csak cikinek ;)
4.
4.
crytek
Jöhet várja szeretettel az EA playem :)
3.
3.
Ooorky
Az, hogy gamepass-ban toltam 20 percet eladásnak számít?
2.
2.
GemForge
Jöjjön csak, jöjjön!
1.
1.
Darksiders84
10 M + nem semmi , mondjuk tényleg jó volt és nem csak SW rajongóknak lett kiemelkedő. Kíváncsi leszek a folytatásra .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...