Idén végre elkezdődik a Fallout-sorozat forgatása

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 7.
  • Cooltúra
Link másolása
A Deadline és a Variety jelentése szerint közel kétévnyi hallgatás után idén végre megkezdődnek a Fallout-sorozat forgatási munkálatai. Az első részt a korábban producernek beharangozott Jonathan Nolan, a Westworld társalkotója jegyzi majd.

A Bethesda még valamikor 2020 nyarán jelentette be, hogy az Amazonnal karöltve a Prime Video szolgáltatáson keresztül mutatkozik be a Fallout-sorozat. Aztán másfél évnyi csend következett, de ennek úgy tűnik vége. A Deadline és a Variety is arról számolt be, hogy az Amazon és a produkciós teendőkért felelős Kilter Films a Bethesda Game Studio és a Bethesda Softworks felügyelete mellett végre megkezdte a munkálatokat, hogy aztán a forgatás még idén elindulhasson.

Az is kiderült, hogy az első részt a korábban még vezető producernek bejelentett Jonathan Nolan rendezi majd. A Westworld alkotójához csatlakozik az HBO sorozatának másik megálmodója is, így az ötletelésből Lisa Joy is kiveszi majd a részét. A sorozat showrunnerei is ismerősek lesznek, Geneva Robertson-Dworet a Captain Marvelen dolgozott korábban, míg Graham Wagner a Silicon Valley csapatát erősítette.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...