Játékot csinálnak a The Dark Sorcerer techdemóból

  • Írta: fojesz
  • 2022. január 10.
  • Pletyka
Link másolása
Több forrás is állítja, hogy a Quantic Dream egy másik projekten is dolgozik a Star Wars-játéka mellett, aminek az alapjául a 2013-as techdemója, a The Dark Sorcerer szolgál majd.

Emlékeztek még a The Dark Sorcerer című techdemóra? A valós időben renderelt kisfilmet még a Quantic Dream mutatta be 2013-ban, méghozzá azért, hogy a PlayStation 4 erejét demonstrálja. A felvételen egy mágust és az ő kobold segítőjét láthattuk, amint varázsolni próbálnak, hamar kiderült azonban, hogy az egész csak egy filmfelvétel része:

A hírek szerint ezt a demót vette most elő a Quantic Dream, hogy teljes értékű címet készítsen belőle - a Star Wars: Eclipse-szel párhuzamosan. Úgy tudni, hogy egy multiplatform és keresztgenerációs, vicces kalandjátéknak szánják a franciák, aminek a nemlineáris sztoriját maga David Cage, a fejlesztőcég vezetője írja.

Erről először AccountNGT számolt be először a Twitteren, majd Tom Henderson is megerősítette az infóit, és mivel mindketten szivárogtattak már a Star Wars-projekt kapcsán, jó eséllyel van valóságalapja a mostani posztjaiknak is. Az is egybevág a korábbi hírekkel, hogy a Quantic Dream ehhez a projekthez is nehezen toboroz embereket, ami a botrányai alapján nem meglepő.

Állítólag egy mobilos kártyajátékon is dolgozik a Quantic Dream, erről egyelőre annyit tudunk, hogy várhatóan még a Star Wars: Eclipse előtt megjelenik.

3.
3.
hedzsooo
Jo jatekaik vannak, az "interaktiv film" katban a toppon vannak, johet toluk batran tobb is meg
2.
2.
hedzsooo
#1: Ne haragudj, de nem tudok gombot varrni a kommentedre! :D

Az, hogy 1 techdemo nem egy pl. mozifilm hosszusagu 2 oras tortenet, az meg nem jelenti azt hogy nem inspiralhat egy teljes jatek elkesziteset, beleertve 1 kerek tortenet megirasat hozza....
1.
1.
markoci555
mai napig emlékszem, így kell jó techdemót csinálni, na de hogy játék is legyen belőle, annak már kevéskének tűnik, egyszerűb nulláról felépíteni valamit, valami egyedi ötlettel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...