Duncan Jones megfilmesítené a Full Throttle-t

  • Írta: szlav
  • 2022. január 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Izgalmas ötlettel állt elő a Warcrcraft: A kezdetek direktora, Duncan Jones. Az úriember úgy döntött, hogy szívesen megfilmesítené a Full Throttle történetét, ehhez azonban a Disney áldására lenne szüksége.

Duncan Jones közülünk való, hiszen imádja a videojátékokat. A Hold és a Forráskód rendezője 2016-ban vászonra vitte a Warcraft történetét, most pedig úgy döntött, hogy szívesen készítene filmet a LucasArts kalandjátékából, a Full Throttle-ből is. Az úriember olyan komolyan gondolja a dolgot, hogy kereken egy évvel ezelőtt már meg is írta az adaptáció első forgatókönyvét, most pedig arra kéri a rajongóit, hogy együttes erővel hívják fel a Disney figyelmét is erre az ötletre.

A Full Throttle eredetileg 1995-ben jelent meg Windowsra, Mac OS-re és MS-DOS-ra, a LucasArts point & click kalandjátékainak hőskorában. Ez a cím volt Tim Schafer legelső játéka, aki aztán a Double Fine élén 2017-ben remasterelte a nagysikerű alkotását. A szokatlan témakörrel foglalkozó kalandjáték egy igazi kemény motoros, Ben Throttle történetét követi, aki egy gyilkosság ártatlan vádlottjaként szembeszáll az utolsó choppereket gyártó Corley Motors ádáz új vezetőségével.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...