Dying Light 2 - lessünk be a kooperatív módba!

  • Írta: gorien
  • 2022. január 14.
  • Videó
Link másolása
A megjelenés előtti utolsó Dying 2 Know-epizóddal jelentkezett a Techland. A közel húszperces adás változatos témákat ölel fel: hallunk a kooperatív játékmódról és a kedvünkért a különféle platformok teljesítményét is összehasonlítják.

Egy hónap sincs már hátra a Dying Light folytatásának megjelenéséig, ezért a Techland előtte még egyszer utoljára összeült egy Dying 2 Know-epizód kedvéért. A videósorozatban a fejlesztők sorra vették a Dying Light 2: Stay Human legfontosabb aspektusait, és az utolsó műsor sem marad adós ezzel: a húsz perce alatt változatos témákat foglal magába.

Kaptak egy külön szegmenst a fejlesztők, hogy köszönetet nyilváníthassanak a rajongóknak, és saját blokkban szerepel a játék történetében fontos szerepet játszó Lawan (akinek Rosario Dawson adja a hangját) is. Egy gyors összeállításban megnézhetjük, hogyan fut a Dying Light 2 a különböző konzolokon, és betekintést kaptunk az akár négyfős kooperatív játékmódba is – erről érdemes tudni, hogy a játékosok a közös játék után is megtarthatják a megszerzett holmikat, és a történet fontos döntéseit is közösen hozzák majd meg.

Az epizódban helyet kapott egy új előzetes is, amely elsősorban a történettel foglalkozik, azon belül is Aiden Caldwell motivációjával, aki azért érkezik Villedorba, hogy megtalálja a testvérét. Ezt a videót alább külön is megtekinthetitek.

A Dying Light 2: Stay Human február 4-én jelenik meg PC-ra, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Nintendo Switchen szintén játszhatóvá válik aznap felhős kiadásban.

1.
1.
Ganzer
El se hiszem, lassan megjelenik. Ha hozza legalább az első rész szintjét akkor már el leszek vele jónéhágy órát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...