Mobilos lövöldét is kap az Avatar

  • Írta: gorien
  • 2022. január 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén remélhetőleg végre napvilágot lát James Cameron Avatarjának folytatása. A mozinézők mellett azonban a játékosok is készülhetnek, hiszen újabb játékadaptációról hullott le a lepel – ezúttal egy mobilos MMO-lövöldéről.

James Cameron 2009-es Avatarjának folytatását már régóta várjuk, és jelenleg úgy tűnik, idén végre eléri a mozikat a nagyívű eposz új darabja. A sci-fi érkezését videojátékok sora is övezni fogja: egyrészt a Ubisoft is dolgozik az Avatar: Frontiers of Pandorán, ami a tavalyi E3-on bukkant fel újra, míg mobilokra a stratégiai játékok kedvelőinek szóló Avatar: Pandora Rising tart. Tegnap egy újabb mobiljátékot lepleztek le, az Avatar: Reckoningot.

A Reckoningot az Archosaur Game fejleszti a Tencent és a Lightstorm Entertainment támogatásával. Egy lövöldözős játék lesz, amelyben a támadás alatt álló na'vi klánok tagjait alakíthatjuk, hogy egyedül vagy kooperatív módon verjük vissza az RDA katonáit – ugyanakkor egy PvP-játékmód is helyet kap benne. A játékosok saját karaktert készíthetnek, amit az egy- vagy többjátékos sztoriküldetéseken keresztül fejleszthetnek. A fejlesztők szerint az Unreal Engine 4-ral készült látvány egyedülálló lesz, míg az irányítás kifejezetten mobilképernyőkre lesz szabva.

A pontos megjelenési dátumot még nem ismerjük, habár idén várható. Kanadában még a hónapban elstartol a bétatesztje, akkor már valószínűleg mozgásban is láthatjuk majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...