E3 2021: 2022-ben érkezik a Ubisoft Avatar-játéka

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 12.
  • Megjelenés
Link másolása
A Ubisoft még 2017-ben jelentette be, hogy egy Avatar-játék készül nála, mostanra pedig eljutottunk oda, hogy címet, platformlistát és egy kiadós előzetest kapott az adaptáció. Lássuk a részleteket!

A Ubisoft bejelentette, hogy 2022-ben jelenik meg PC-re, PS5-re, Xbox Series X/S-re, valamint a Google Stadiára és az Amazon Lunára a 2017-ben bejelentett Avatar-játéka, az Avatar: Frontiers of Pandora. Az adaptációt a Massive Entertainment fejleszti, méghozzá James Cameron produkciós cége, a Lightstorm Entertainment és a Disney közreműködésével.

A Snowdrop Engine által hajtott Avatar: Frontiers of Pandora egy belsőnézetes akció-kalandjáték lesz, amelyben szabadon bejárhatjuk majd Pandora nyugati vidékét. A történet szerint mi egy na’vit alakítunk, és miközben azon vagyunk, hogy megismerkedjünk a bolygó élővilágával és lakóival, meg kell állítanunk az RDA erőit is.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

20.
20.
csoki0619
#19: Annyiban azért hadd védjem meg kryszisz kolléga állítását, h ezek a játékok valóban hordoznak magukban (szép magyarosan) fun factor-t. Most őszintén, a nyitott világú játékok műfajában az Ubi azért elég sok zsánerben képviselteti magát. Mindezt tripla A szinten. Melyik kiadó tud ma ennyi igényt lefedni ilyen széles körben?
Ott van az évek óta töretlen sikernek örvendő FPS műfajban(Far Cry), külső nézetes formulában máig ők viszik a prímet(Assassin's Creed, Watch Dogs), képesek voltak az FPS multiplayer játékok között is megvetni a lábukat (Rainbow) és végül de nem utolsó sorban, hébe-hóba kitolnak egy két valóban egyedi cuccot( Valorant Hearts, Rayman). Egy kaptafa a legtöbb? Igen. Talán pihentetni kéne egy két címet a felsoroltak közül? Persze.
De addig ameddig tömegek veszik őket, és a pénzükért kapnak egy aránylag "korrektül összerakott" játékot több 10 órát ígérő játékmenettel, addig ez nem fog változni érdemben. Tudod ez kicsit olyan, mint mikor megkívánod a fagyit a tél közepén, de csak pálcikás kapható és úgy vagy vele, egye fene, most megteszi az is.
19.
19.
Ps fanboy
#16: Végülis elvagyok én is velük, ha így nézzük. Akár a Barátok Köztel is eltudok lenni. Csak tudod, például te, akinek bejönnek a játékaik, most ezzel azért sokat elmondtál... :)
14.
14.
hedzsooo
Azert ez igy osszessegeben eleg jol sikerult bemutatkozo, kellemes meglepetes volt latni, tudomast szerezni rola...

Bar, gameplay videok + picit tobb info alapjan lehet jobban majd eldonteni igazan, hogy ez kiket fog tudni jobban lekotni, erdekelni
5.
5.
Lorthirash
Én már a filmet várom, de kétségtelen hogy a játék jól néz ki.
4.
4.
kryszisz
#1: Mindent??? A Sony-nak pl. egyetlenegy (!) db belső nézetű címe volt az előző generációban, ebben meg szerintem még annyi sem lesz, minden más TPS. De mondjuk a Square Enix istállójából is csak a legutóbbi Thief meg a 2 Deus Ex jött first personban. Úgyhogy mindent azért nem, más kérdés, hogy itt szerintem is fura lesz, gondolom a parkour szerves része lesz a programnak, úgyhogy konzultáljanak azért a Techlanddel vagy a DICE-szal, hogy is kell ezt jól csinálni.
1.
1.
Anti4730
Menjenek a faszomba a belso nezettel, mi ez s divat manapsag hogy kezdenek mindent belso nezetbe rakni..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...