Gran Turismo 7 - körözés a Daytonán

  • Írta: fojesz
  • 2022. január 14.
  • Videó
Link másolása
Ha minden jól megy, durván másfél hónap, és lecsaphatunk a Gran Turismo-sorozat következő felvonására. A Sony és a Polyphony Digital most közzétett egy új gameplay videót a játékról, csekkoljátok le mindenképpen!

A Gran Turismo 7 legújabb - PS5-ön rögzített - kedvcsinálója a Daytona International Speedway legendás pályájára kalauzol el bennünket négy perc erejéig, hogy még nehezebb legyen kivárni a játék megjelenését: az autóverseny március 4-én landol a boltok polcain, és PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is játszható lesz.

6.
6.
GemForge
Nem is tudom... én még mindig nem keresem az állam a földön. Jók a hangok, szép a grafika (csak nem látszik) és lehet majd körözni Daytonán. Húha, akár ötvenezret is megérne az élmény, de jó hogy csak huszonötöt kell érte perkálni! A csúnya cinizmust félretéve ennél sokkal nagyobbat kellene villantani ahhoz, hogy ne a gamepass-os FH5-öt indítsam el, ha száguldozni támad kedvem .
5.
5.
logic5
#2: Igen, a hangok elég jók...
4.
4.
Helium Prime
Mondjuk lehet,hogy csak a pályának a sajátosságai miatt van így!
3.
3.
Helium Prime
Szerintem meg sem hangban sem kinézetben nem hozza a Forza Horizon szintjét sem pedig ez egy kötött pályás cucc az meg open world mégsem futotta a poligonokból az aszfalt melletti részekre?!
Amellett végtelenül unalmasnak tűnt nekem ez a gameplay mert a sebesség érzet is nulla.
1.
1.
Nothing
Szépnek szép, jól is szól, bár ezekkel legutóbb sem volt gond. Viszont remélem, ezúttal tartalmilag is mindent maxra húznak, kompromisszumok nélkül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...