A hónap végétől újra kapható a Final Fantasy XIV

  • Írta: fojesz
  • 2022. január 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A Square Enix megerősítette, hogy a hónap végétől újra kapható lesz a Final Fantasy XIV, a kiadó továbbá megígérte, hogy alapos bővítésbe kezd az adatközpontjaiban.

Izgalmas volt látni, hogy bár a Final Fantasy XIV annak idején majdnem elhasalt, időközben kifejezetten népszerű MMORPG-vé nőtte ki magát. Ez különösen akkor vált nyilvánvalóvá, amikor az új kiegészítő érkezésével párhuzamosan olyan tömeg rohamozta meg a játékot, hogy le kellett állítani az árusítását a szerverproblémák miatt.

A minap a játék producere és direktora, Naoki Yoshida bejelentette, hogy január 25-től, magyar idő szerint reggel 9 órától újra lehet majd kapni az MMORPG-t, továbbá közölte, hogy intenzív bővítésbe kezdenek az adatközpontjaikban. Első körben az óceániai térségben nyitnak egy új adatközpontot, ezt ráadásul a tervezettnél két héttel korábban, és mindjárt öt szerverrel az eredetileg betárazott három helyett. A Home World Transfer Service szolgáltatás továbbra is elérhető lesz, ezt a kiadó ingyenesen kínálja azoknak, akik hajlandók az új szerverekre költözni a karaktereikkel.

A Square ezenkívül arra készül, hogy idén júliusban újrakonfigurálja a japán adatközpontját, valamint 2023 nyaráig az európai és az észak-amerikai térségben is bővítésbe kezd. A cég elnézést kért azért, hogy ez idáig húzódik, de a chiphiány sajnos a szerverpiacon is érezteti a hatását.

2.
2.
Tsabesz
#1: Bátran próbáld ki, van ingyenes, bevezető része is
1.
1.
Kamukaze
Üdv Mindenkinek! Ez mitől ennyire jó játék? Felkeltette az érdeklődésem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...