Már nyolcmillió Monster Hunter Rise talált gazdára

  • Írta: gorien
  • 2022. január 18.
  • Biznisz
Link másolása
Az eredetileg csak Nintendo Switchre megjelent Monster Hunter Rise egy hete megkapta a PC-s változatát is, a frissen megnyílt piac pedig máris elég volt ahhoz, hogy a játékot túlbillentse a nyolcmilliomodik eladott példányon.

A Monster Hunter Rise nemrég PC-re is elért a Steamen keresztül, és ez épp megadta a kellő löketet ahhoz, hogy a Capcom bejelenthesse: már meghaladta a nyolcmilliót az eladott példányok száma. A játék eredetileg 2021 márciusában jelent meg Nintendo Switchre, és tavaly októberben kaptunk róla legutoljára helyzetjelentést, akkor 7,5 milliónál járt.

Bejegyzésében a Capcom azt írja, a hite továbbra is töretlen a Monster Hunter Rise-ban, ahogy abban is, hogy a 2022 nyarára ígért Sunbreak kiegészítő további játékosokat csábít majd el. A tartalmas DLC vadonatúj szörnyekkel, játékelemekkel és történetvonalakkal fogja gazdagítani a játékot, és mindkét platformra egyszerre jelenik meg.

2.
2.
shatterhand
Mintha ma lett volna a ps2es E3 trailer. Tátottam a számat,hogy ez mekkora játék lesz. De akkor online még gyerekcipőben járt konzolon. Élveztem soloban is.
1.
1.
Zisten
8 millió átvert játékos.

Imádom a sorozatot!
A MHWorld(700óra) és Iceborne(600óra) játékideje után a RISE a maga kis 90órájával 2021 legnagyobb csalódása. Nem méltó a sorozathoz. Baromira nem tettek bele tartalmat. "Majd jön még hozzá rengeteg tartalom utólag."
Ez tartott 2 szerény hónapig, majd után ment a kukába, mert jött a "MH Stories 2" és minden energiát arra fordítottak. A Rise úgy ki lett kukázva, mint ha 5éves játék lenne és nem 2-3hónapos.
Utána meg csinálni kellett a PC portot.

Nem gondoltam, hogy ekkorát csalódok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...