Sztoritrailert kapott a Horizon: Forbidden West

  • Írta: fojesz
  • 2022. január 19.
  • Videó
Egy új előzessel jelentkezett a Horizon: Forbidden West, amely a játék alapfelütését foglalja össze röviden. Emellett egy adag screenshotot is tudunk mutatni a februárban érkező PlayStation-exkluzívról.

Február 18-án jelenik meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re a Horizon: Forbidden West, a hátralévő időre pedig egy sztorielőzetest is betárazott a Guerrilla Games csapata, amit alább leshettek meg. Ahogy azt már bizonyára tudjátok, Aloy ezúttal nyugat felé tart, ahol egy sor új veszedelem várja majd - még szerencse, hogy nem lesz egyedül a bajban!

Bónuszban néhány screenshot és egy új key art is érkezett a játékhoz:

19.
19.
ADMlN
#1: Remélem soha többet nem nyúlnak ahhoz a förtelemhez. PS+ Collectionben játszottam, és még így is úgy érzem, hogy kártérítésre vagyok jogosult.
18.
18.
taktaharkányi
#10: Van videó arról, hogyan alakult a játék és egy a 2012-es prototípust bemutató résznél volt, ahol repült. Bár különösebben nem éreztem hiányát, egy WoW szerű gyorsutazás rendszert el tudnék képzelni márcsak a látvány miatt is.
15.
15.
NemecsekErno
Bár nagyon bejött a HZD, de egyetértek, Aloy elég cipóképűre sikeredett az első részben is, meg úgy néz ki a folytatásban is.

De legalább az esetek többségében az átvezető animációkon kívűl csak hátulról látod, szóval nagyon nem vesz el az élményből.
14.
14.
bitchka
#12: Ja, de ott az volt a nagy durranás, ahogy kiderült a story háttere, a világ elég élettelen volt. Itt a story már ki van lőve és ezzel a story trailerrel csak távolabb kerültem tőle, hogy előrendeljem.
13.
13.
bitchka
#8: Igen, én kb. utáltam 15 óráig és megbántam, hogy annyi pénzt kiadtam érte. Mire a végére értrem, benne volt a generáció 3 legjobb Sony címében (számomra).
12.
12.
Windrider
#9: Szerencsére ahogy látom visszavettek belőle, korai screenshotokon tényleg olyan volt, mintha konkrétan feldagadt volna valami csípéstől :D
Egyébként kevés játék volt az utóbbi időben, ami annyira megfogott, mint a HZD. Minden szempontból zseniális. Nem is emlékszem, hogy valaha előrendeltem-e játékot, de a Forbidden west-el most megesett!
11.
11.
Marcus88
#9: Hol dagadt a feje ezeken a képeken? Én láttam már dagadt fejű nőt,de az közel se így nézett ki.

#10:Nem valószínű,de a harmadik részben már biztos lehet majd.
10.
10.
Viktor_The_Best
Hu de jo lesz ez! En egyedul egy dologra vagyok kivancsi, hogy lehet-e repulni azokon a "robot madarakon" vagy sem. Egyetlen trailerben sem mutattak pedig logikus lenne... Remelem lehet majd...
9.
9.
NECROSMOKE
Itt az új részben, Aloy-nak szép dagatt fej sikeredett. Alakul a Sanyi "új" "exkluzívja" XD
8.
8.
NemecsekErno
Az nem baj, hogy a HZD-nek lesz folytatása, sőt inkább nagyon jó. Én legalábbis végigcsináltam kétszer is.

A DG-hez nem tudok hozzászólni, kb. 6-8 órát játszottam vele és utána elég is volt belőle... Nem volt rossz, csak ahogy más is irta, "itt is jártunk, ezt is láttuk már".

Lehet tovább kellett volna próbálkoznom, és akkor a bennem is a "marha jó" érzés maradt volna meg, de ha 6-8 óra nem elég egy játéknak, hogy kibontakozzon, akkor számomra legalábbis az élet túl rövid a folytatásához.
7.
7.
almaspite
#4: Hülyeség. Én pc-n játszottam végig, de nagyon meglepődtem. Egy lerágott csont zombi apokalipszis, egy olyan típusú lázadó karakterrel amit már láttunk a walking deadből. Szerelmi, dráma amitől a legtöbb játékos földhöz vágná a gamepadot.

És Még is egyszerűen marha jó... játék is és a történet is. Teljesen pozitívan gondolok vissza a végig játszásra. Persze az elején szét szívatott a játék, de attól még jó volt.
6.
6.
Zedas
#5: Én sem írtam oda mindenhová a véleményem, de szerintem piszok jó játék volt, és a legvége miatt meg pláne nagyon idegesít, hogy nem folytatják :)
5.
5.
Marcus88
#4: Én nem ezt tapasztaltam,de ez csak az én véleményem.
Ha egy játék nem jó arra jönnek a negatív kommentek és ennél több pozitívat láttam mind negatívat.
4.
4.
Akutyafáját
#3: ,, Elég belépni bármelyik oldal DG cikke alá és 10 ből 8 ember azt írja,hogy kár,hogy nem lesz második rész mert jó játék volt az első. "

Az 8 ember aki oda akarja kommentelni hogy szerinte jó volt az eső..a többi 500000 meg nem feltétlen akar kommentelni, hogy szerinte meg hulladék.
3.
3.
Marcus88
#2: Ez szerintem nem így van.
Elég belépni bármelyik oldal DG cikke alá és 10 ből 8 ember azt írja,hogy kár,hogy nem lesz második rész mert jó játék volt az első.
A folytatás azért nem készül mert a háttérben összerúgták a port a fejesek és elég nagy balhé volt ezért is volt a napokban több köpködős cikk is.
A játékosok szerették az eladott példányszám is meg volt,csak volt valami a háttérben amiről mi nem tudunk mindent.
2.
2.
KopyAti
#1: Mert a Days Gone sok embernek sz@r volt, mig a HZD sokaknak tetszett!
1.
1.
RootKiskacsa
Azért az valahol szégyen, hogy a Horizon-ból készült folytatás a Days Gone-ból pedig nem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...