Áprilisban érkezik az új LEGO Star Wars

  • Írta: szlav
  • 2022. január 20.
  • Megjelenés
Link másolása
Egy fantasztikus új gameplay-előzetest, vele együtt pedig fix megjelenési dátumot kapott a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Már csak néhány hónapot kell várnunk arra, hogy felfedezhessük a teljes messzi-messzi galaxist.

Egy jókora, több mint hatperces előzetessel jelentkezett a Traveller's Tales legújabb játéka, a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Az eddigi legnagyobb LEGO-játékban összesen kilenc Csillagok háborúja-film eseményeit élhetjük át, a Baljós árnyaktól kezdve egészen a Skywalker koráig. A hatalmas kalandra már a 2019-es E3 óta várunk, és habár nem volt teljesen zökkenőmentes a fejlesztése, a látottak alapján megérte várni rá - fantasztikusan fest a játék!

Az pedig garantált, hogy ez nem csupán a 2000-es évek játékainak kipolírozott újrakiadása lesz. A TT csapata egy komplett galaxist tár elénk, rengeteg bolygóval, fő- és mellékküldetésekkel, űrcsatákkal és fejleszthető karakterosztályokkal. Az alapvető játékmenet is átalakul, hiszen a jócskán kibővített közelharci kombók mellett gyakorlatilag teljeskörű TPS-mechanikákat kapnak a lőfegyverekkel hadakozó kockakarakterek - na és persze a mindent átható Erő is megkapja a saját új játékelemeit.

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga április 5-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...