Élőszereplős kedvcsinálót kapott a GRID Legends

  • Írta: szlav
  • 2022. január 20.
  • Videó
Link másolása
Friss előzetest kapott a Codemasters legújabb versenyjátéka, a GRID Legends. A valódi színészeket alkalmazó sztorimódból korábban már láthattunk ízelítőt, most azonban közelebbről is bemutatkozik Ncuti Gatwa karaktere, Valentin Manzi.

Az elmúlt években nem sok szükség volt történetírókra a Codies csapatánál, az F1 2021 után azonban az új GRID-játék is belehúz ezen a fronton. Már az első bemutatónál is láthattuk, hogy a brit stúdió gyakorlatilag klasszikus FMV-felvételekkel teszi emberibbé a pilóták drámáját, így olyan színészeket is láthatunk majd két verseny közt, mint a Sex Education sztárját, Ncuti Gatwát.

A GRID Legends február 25-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Ha számítógépen ültök a volán mögé, csekkoljátok le a játék gépigényét!

5.
5.
semike
#4: Wreckfest
WRC sorozat
…bár nem autós de a Ride és az MX sorozat is verseny és jó kis részek ezek!
Ez a Grid tudod mikor volt jó?
Amikor úgy hívták :
TOCA race driving!!!!
Nnna,az igen!!!
Abban volt kraft ;)
4.
4.
Őrnagy
#3: Ja, Asetto Corsa, Project Cars...
3.
3.
Őrnagy
#1: Én már arra gondolok, hogy mi vagyunk túl elkényeztetve autóversenyek terén : Forza Horizon, Forza Motorsport, Gran Turizmo, Dirt, Dirt Rally, Forma 1, és még ki tudja, mit felejtettem ki. Ezek csak a rendszeresen megjelenő, színvonalasabb alkotások. És akkor ide akar visszatérni a Grid? Telítve van a piac, kész.
2.
2.
FrankBlack
#1: +1 Számomra már az Autosport-nál elfáradt. Nekem még a 2. is tetszett, habár árkádosabb volt, és más mint az első. De aztán a többi már nagyon nem jött be nekem.
1.
1.
semike
Biztos “megint” jó lesz, akár az előző rész. Ugyanazok a pályák, kocsik.
Elfáradt ez a Grid.
Szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...