Megvan, mikor jön a Witchfire korai változata

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 21.
  • Korai verzió
Link másolása
A The Astronauts a múlt heti ígéretét tartva végre konkrétumokkal is szolgált a közel öt éve fejlesztett Witchfire kapcsán, így végre kiderült, mikor is jelenik meg a játék korai hozzáférésű változata.

Múlt héten jelentettük, hogy a The Vanishing of Ethan Cartert is jegyző The Astronauts csapata a héten végre konkrét részletekkel jelentkezik közel öt éve fejlesztés alatt álló játéka, a Witchfire kapcsán. A csapat ugyan most sem vitte túlzásba az információközlést, de azért az biztossá vált, hogy a játék egyelőre csak és kizárólag PC-re készül, és első körben csak a korai hozzáférésű változata jelenik meg, amit valamikor 2022 negyedik negyedévére lőtt be a stúdió.

A játék egyébként nem egy történetközpontú shooter lesz, hanem egy Souls-szerű, rougelite lövölde, ahol az arénaharcokra és a lootolásra lesz kihegyezve a játékmenet, a térképek pedig véletlenszerűen lesznek generálva. A Witchfire-ben egyetlen nehézségi szintet kapunk, választási lehetőségünk nem lesz, a fejlesztők pedig azt ígérték, hogy büntetően nehéz lesz a játék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...