Készülne a Diablo mozifilm?!

Link másolása
Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél! Nagyon régi mondás ez, de sokszor bebizonyosodott, hogy még akár igaz is lehet. Talán most is? :)

Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél! Nagyon régi mondás ez, de sokszor bebizonyosodott, hogy még akár igaz is lehet. Talán most is? :)

Reménykedjünk benne, ugyanis felröppent egy pletyka, miszerint a Warner Brothers leszerződtette a Hughes fivéreket egy posztapokaliptikus westernfilm, a Book of Eli rendezésére. Hogy mi köze van ennek a hírünkhöz? Csupán annyi, hogy az a fiatalember, aki a Book of Eli forgatókönyvét írja - név szerint Gary Whitta -, egyes hollywoodi források szerint jelenleg (és most kapaszkodjatok meg) a Legendary Pictures és a Blizzard Entertainment cégek részére a DIABLO forgatókönyvét irja! :)

19.
19.
Diablo666
A WarCraftok azok egy jó nagy szarok senkit se érdekelnek.És ne legyen szar WarCraft film.Az összes WarCraft az egy nagy hulladék.De a Diablo film az király lesz.És már várom a szuper Diablo3mat meg a StarCraft2öt is játékban.
18.
18.
Array
A profin összerakott világ nézőpont kérdése. Hidd el tudok neked rengeteg profin összerakott világot mondani , ami híres is , de valószínűleg a legtöbb ember nem is hallott róla mert a könyvek népszerűsége lecsökkent, mindenki inkább számítógépes játékokkal játszik. Ez okozza azt hogy az emberek elvesztik kreativitásukat és fantáziájukat. A számítógépes játékok által felépített fantasy világok a közelébe sem érhetnek az írók által megálmodott világoknak. Pedig ha fantasy filmet akar valaki csinálni akkor ezekből kéne válogatni mint téma.
17.
17.
Chocho
Myko: Az lehet, hogy nagyon össze van rakva, de attól még el lehet baltázni. Sőt! Épp emiatt lehet igazán. Túl bonyolult és tehetséges forgatókönyv író kell ahhoz, hogy ebből egy jó filmet bányásszon elő.
16.
16.
dezsiszabi
inkább a diablo 3 készülne :(
15.
15.
Myko Alto
Array, talán azért, mert a Warcraft egy roppant mód profin összerakott világ, ami kiabál azért, hogy atomklassz filmet csináljanak belőle :)
14.
14.
Utys
Inkább a Blizznek kellene megcsinálni egész estés render múvi formában. (egy jó rendezővel karöltve)
13.
13.
Array
Diablo film? Háát... nem is tudom. Egy jó rendezővel meg jó forgatókönyvíróval biztos jó lenne, bár ez a párosítás igen ritka. WoW film? Ugyanmár. Nem tudom miért hiszi azt mindenki hogy attól hogy egy játék sikeres lett abból biztos hogy kurva jó film lesz. Ez hülyeség. A jó játékokból ritkán lesz jó film hisz a név magába eladja és nem kell a készítőknek törniük magukat.
12.
12.
sancow
Nem tom igaz e ez a hír de az naon zsír lenne

Diablo film XDXDXD zsír
11.
11.
Myko Alto
Ez nem meglepő nálunk :) Amikor anno a Half-Life 1 kijött, rá kb 1 hétre már élt nálunk a Half-Life 2 topic! :) hatalmas volt :)
10.
10.
Glek
Vicces, hogy jobb felső sarokban ki van írva "Diablo 3" :D Nagyon várhatjátok már! :P
9.
9.
Glek
Zsihhos!!! Hát most jól belevágott az életbe a WoW után a Blizzard... a warcraft film az tényleg überistenkirály lesz... csak ne csesszék el... igaz nem kaptunk még gagyi cuccot a fiúktól, de ez mégiscsak más terület. Sztem az is lényeg, hogy kapcsolódjon a játék történetéhez... mert az szerintem nem olyan jó ha wow néven wow karakterekkel csinálnak egy filmet ami tök más (esetleg gagyi) történeten alapul. Dehát bízzunk a Blizzardos srácokban ;)
8.
8.
CULO
Nah igen! Pletyka...remélem igaz is lesz! Ha megcsinálják akkor sztem nem lesz rá panasz...de akkor is! Mykonak igaza van...a WoW film! Az lesz ütős! :P
7.
7.
Myko Alto
Nos, ha azt vesszük alapul, hogy a Blizz nem adott még ki olyat a kezei közül, ami rossz lenne, akkor pozitivan kéne értékelni, hogy ők is benne vannak a filmben ezerrel! :) TUTI hogy nagyot fog szólni, már ha lesz ilyen...ja és ha nem a WoW film fogja learatni a babérokat :P
6.
6.
Aylon
5.
5.
Chocho
Én is erre gondoltam. Dakkon, jól fogalmaztad meg a lényeget!
4.
4.
Dakkon
és a játékmene miatt is egyik legfimbarátabb, mert bármihez köthető. szabad a fantáziája a foratókönyvíróknak. bármit beléetehet. olyan jókis 300-as filet lehet belőle csinálni. huh, tökrte el is lehetne olyat képzelni.
3.
3.
Leadran
Mindenesetre ha a pletyka igaznak bizonyul akormarhára fogok neki örülni..Pláne ha tényleg odateszik magukat a fiukák és csinálnak valami monumentálisat..

Bááár..Dioból mimást lehetne csinálni?:D:D:D
2.
2.
gel00
Arról is hírt kaptunk már vagy ezer éve hogy 2007-ben Tarantino papa a GTA- kezdi el forgatni, de ez 3 évig biztos nem történik meg, mert a papa 3 évre be van táblázva. Amúgy baromi nehéz lenne jó Diabló filmet készíteni. Kellene egy nagyon ütős sztori, fordulatokkal, meg komoly filozófiai alappal. Vagy ha valami fightosabb gyűrűk urát készítenének (csak itt a főgonosszal meg is kell küzdeni) :). Ráadásul baromi jó szinészek kellenének, ami átiratban ritka. Lényeg a lényeg szerintem ha lesz is nem lesz nagy durranás sajna! :(
1.
1.
Chocho
Hűűű...hát oltás lenne, annyi szent! Mindenesetre a Diablo sokkal megfilmesíthetőbb a fantasy körítés miatt, mint sok más játék. Nagyon bízom benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...