Diablo II

Minden téren remek folytatása az elődnek több mint fél óra lélegzetelállító renderelt videóval, még több képességgel, karakterrel és finomságokkal.
1699772400

Távozik a Blizzard elsőszámú művésze, Samwise Didier

Többek közt a Warcraft, a Diablo és a StarCraft örökzöld művészi stílusát köszönhetjük Samwise Didiernek, aki 32 év után leteszi az ecsetjét. Egy biztos: a Blizzard játékai sosem lehettek volna ilyen megnyerően karakteresek Didier nélkül.
1699203600

Asztali szerepjáték és társas készül a Diablo univerzumában

Akövetkező két évben a kávézóasztalon (is) egészül ki a Diablo IV világa. A hétvégi Blizzconon bejelentették a Diablo Tabletop RPG és a Diablo: The Board Game érkezését.
1686996000

Még nem találták meg a tehenes pályát a Diablo IV-ben

Rod Fergusson szerint azért, mert nem létezik, azonban a fanatikusabb rajongók szerint a játék producere egyszerűen hazudik, a keresés ezért tovább folytatódik.
1674550800

Ma állnak le a Blizzard játékai Kínában

A megelőző tárgyalások sikertelensége következtében a Blizzard nagy játékai legálisan nem elérhetők már Kínában.
1637164803

Bobby Kotick is sáros lehet a szexuális ügyekben

A Wall Street Journal azt állítja, hogy az Activision Blizzard CEO-ja, Bobby Kotick is tudott az Activisionnél zajló szexuális visszaélésekről, ráadásul a peres ügyek közül jó néhányat el is hallgatott az igazgatótanács előtt.
1617948060

Diablo II: Resurrected - ilyen volt, ilyen lett

Ahogy arról korábban beszámoltunk, kezdetét vette a Diablo II: Resurrected technikai alfatesztje, ennek megfelelően az első hosszabb gameplay videók is befutottak a játékról. Kezdjük egy összehasonlítóanyaggal!
1613804400

Felújított változatot kap a Diablo II

Régóta pletykáltak róla, tegnap éjjel pedig hivatalosan is megerősítették, hogy készül a Diablo II: Resurrected, a klasszikus akció-szerepjáték remasterelt kiadása. A felújított változat PC-n és konzolokon is tiszteletét teszi majd.
1612260000

Hamarosan indul a 2021-es BlizzConline

A koronavírus miatt tavaly elmaradt a hagyományos BlizzCon, helyette pedig valamivel később, online kerül megrendezésre az esemény, amit mindenki ingyenesen követhet majd. Most egy friss előzetessel jelentkezett a show.
1611385200

A Diablo II remake-jén dolgozhat a Vicarious Visions

Tegnap este érkezett a hír, hogy a Tony Hawk-játékokat is remake-elő Vicarious Visions csapatát beolvasztják a Blizzardba, nem sokkal később pedig azt is megtudtuk, hogy a Diablo II felújított változata lehet az egyik projektjük.
1589112000

Még idén befuthat a Diablo II remastere?

Az Activision-Blizzard az utóbbi években mindkét lábbal felszállt a remastervonatra, így sokak szerint csak idő kérdése, hogy felújított változatot kapjon valamelyik Diablo is. A pletykák szerint a második rész akár már idén áteshet a kezelésen.