Total War: Warhammer III - démonherceg születik

  • Írta: szlav
  • 2022. január 24.
  • Videó
Link másolása
Az előzetesünkben már olvashattatok róla, most azonban élesben is láthatjátok a Total War: Warhammer III legegyedibb frakcióját. Az Oszthatatlan Káosz híveként megalkothatjuk a saját démonhercegünket - róla szól a legfrissebb trailer.

iNKARNATE kollégánk nemrég egy kiadós próbakört tett a Total War: Warhammer III-mal, a beszámolója során pedig már elárulta, hogy a játék egyik legnagyobb érdekessége a Chaos Undivided meglepetésként érkező frakciója. Itt ugyanis nem egy meglévő lordot, hanem egy teljesen saját démonherceget irányítunk, akivel elkötelezhetjük magunkat Slaneesh, Nurgle, Tzeentch vagy Khorne mellett, de ha úgy tartja kedvünk, akár egyesíthetjük is a káoszistenek hatalmát.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a hagyományos fejlesztési fa helyett a négy nagyúr ajándékai közül válogathatunk, amelyek a vegyes egységek mellett egyedi fegyverekként, páncélként vagy akár vadiúj testrészekként öltenek alakot a játék során. Ennek köszönhetően tehát a démonhercegünk (akit, reméljük, ti nem Danielnek neveztek majd) lehet a mágia szeleit uraló varázsló, hatalmas közelharcos vagy egyéb más a kettő között.

A Total War: Warhammer III 2022. február 17-én jelenik meg PC-re, Linuxra és Macre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...