Készülőben a Gothic 4

  • Írta: skiz0
  • 2007. május 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A mai nappal a JoWood a legfrissebb sajtóközleményében közölte, hogy már javában toborozza a következő Gothic résznek a fejlesztőgárdáját.
A mai nappal a JoWood a legfrissebb sajtóközleményében közölte, hogy már javában toborozza a következő Gothic résznek a fejlesztőgárdáját.

Első látásra ez talán egy kicsit furcsa lehet nektek, hiszen felmerülhet bennetek a kérdés: Vajon miért nem a harmadik részt is jegyző Piranha Bytes folytatja a Gothic-széria újabb részének munkálatait? Nos, a válasz pedig igencsak egyszerű.
Ugyanis a JoWoodnak már tele lett a hócipője a Gothic 3 miatt begyűjtött sok negatív kritikával, így már ők is belátták, hogy bizony a Piranha Bytes nem túl jó cuccot dobott össze. Hiába a patchek tucatja, a kiadó szerint már semmi sem segíthet az atombugos gammán. Éppen ezért a JoWood megköszönte a Piranha Bytes "nagyszerű" munkáját, és érzékeny búcsút vett a fejlesztőktől.

Gothic-sorozat joga így továbbra is a kiadó kezében maradt. Mint kiderült, már megkezdődtek a tárgyalások egy neves játékfejlesztő stúdióval a Gothic 4-gyel kapcsolatosan. Ígéretük szerint sokkal jobban odafigyelnek majd az új játék fejlesztésére, ami egyben azt is jelenti, hogy egy jobb és igényesebb gammát vehetünk majd kezeinkbe, mint a legutóbbi rész. A stuff megjelenéséről idáig még semmi hír, viszont annyit még sikerült megtudnunk, hogy a PC-n kívül konzolokra is fejlesztik majd az új szerepjátékot.
9.
9.
Kaileena
Hát én a Gothic 3-on nem játszottam, de amit olvastam abból az derült ki, hogy nagyon jó, és még most is itt szorongatom a kezemben az újságot :)). A többin játszottam, és nagyon tetszett, a buginvázió ellenére is, pedig 3 éve tettem fel az 1. részt egy újság lemezéről, és le a kalappal a PB előtt, csak nem hordok az a baj...

Én biztos, megnézem majd a 4-et de nem lesz nagy lelkesedés, hacsak nem az Ubisoft M fogja lejleszteni... De a PB is nekiállt egy új játéknak, ahogy hallottam, és azt viszont szeretettel várom :D
8.
8.
Carbon
Nah én tűkön ülve vártam a Gothic 3-at, mivel az első két rész iszonyat jó volt. De a hármashoz már egyszerűen nem volt türelmem. Akadozott, nem kicsit, nagyon. És a HW-m azért nem rossz. Nekem ez volt a bajom. Meg az is, h sztem ennek már nemvolt meg az a hangulata, ami a 1 meg 2-nek volt. Meglátjuk mit hoznak össze....
7.
7.
tandy
Én erre csak azt mondhatom hogy a jowoodos emberek rohadt ge**k!Mindegyik gothic rész jó volt nem is kicsit,a 3. csak azért nem volt kész,mert a JOWOOD kiadta annak ellenére hogy a fejlesztők még akartak rajta dolgozni! A JOWOOD kapzsi volt,gyorsan akarta learatni a babérokat és kész.A fejlesztők nem hibásak me szerintetek nem az ő érdemük hogy világhírű lett a sorozat?Most pedig el lettek küldve mert a kiadó hülye volt.Remélem azé hallunk még felőlük és csinálnak egy olyan játékot ami odaver majd a gothic 4nek.Remélem.
6.
6.
skiz0
Sido: igazad van, bár látom akkor félreérthető voltam kicsit...úgy gondoltam, hogy egy neves játékfejesztővel tárgyalnak, csak még nem tudni, hogy valójában kik is ezek :)
5.
5.
felegyi
Ezzel csak azt akarta megfogalmazni hogy:Nincs arról hír hogy meik studió fogja fejleszteni a gammát,de biztosra mehetünk vele hogy egy ismert,nagy fejlesztői csoport lesz!
4.
4.
Sido
Most akkor ismeretlen vagy neves?? :-D Döntsük már el!!
3.
3.
Sido
Érdekes!MAjd meglátjuk mi lesz vele!Az előző részeket nem ismertem,a 3.rész elég jó volt,habár nem vittem végig!Amúgy elég érdekes megfogalmazások vannak ebben a hírben!:D Pl.:"egy eddig még ismeretlen, de neves játékfejlesztő stúdióval folynak jelenleg a tárgyalások.."!Hehe!Ez jó!!!:D
2.
2.
skiz0
Lehet, hogy neked tetszett, - senki nem mondta, hogy nincs olyan, akinek ne tetszett volna - de összeségében sajnos mindenki rossz véleménnyel van a játékkal [mint ahogy látod a kiadó is, ami azért már tényleg jelent valamit..]

valakinek az a baja, hogy tiszta bugos, valakinek a hatalmas gépigény és optimalizálatlanság...én személy szerint csak a demót próbáltam mondjuk, de elég is volt..
1.
1.
Dakkon
hét ez kész. szar hír. nem volt rosz az agamma. volt egy hangulata. és lealább szerepjáték volt (nem olyan ilyen hibrides) az meg h konzolra is jön...pffff. hol lesz az már a régi szerepgammától.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...