Íme, a Games with Gold februári kínálata

  • Írta: gorien
  • 2022. január 27.
  • Akció
Link másolása
A Games with Gold februárra is készült játékokkal, amelyet az Xbox-tulajok ingyen és bérmentve beszerezhetnek. Ez sem lesz egy eget rengető hónap, de talán valakinek épp ezek az alkotások hiányoznak.

Az Xbox Live Gold előfizetőit idén sem tervezi cserben hagyni a Microsoft, folytatja hát a Games with Gold-programot, amely keretében februárban is négy játékot zsebelhetnek be azok, akik Xbox One-nal vagy Xbox Series X/S-szel rendelkeznek. Amíg vártok, ne felejtsétek el beszerezni azokat a címeket a januári kínálatból, amelyeknek még nem járt le az ideje!

Február 1-28. között a Broken Sword 5: The Serpent's Curse-ben kezdhetünk nyomozásba George és Nico oldalán, míg február 16. és március 15. között a tavaly megjelent AerialKnight's Never Yieldben száguldhatunk ütős dallamokra. A visszafelé kompatibilis játékok között február 1-15. között a Hydrophobiát találjuk, míg február 16-28. között a Band of Bugst.

31.
31.
taktaharkányi
#27: Te az interneten ingyenesen látogatod az oldalakat? Pl. a gamekapocs egy ingyenes tartalom számodra?
30.
30.
Thor Vath
Valóban nem a legszerencsésebb szó ide az az “ingyen”, az “ajándék” megfelelőbb lenne. A gold havi díja is vásárlás, mint ahogy a game pass havi díja is vásárlás.
Érdekes viszont, hogy amikor meg pl a Forza Horizon felhasználóinak mennyiségéről van szó, akkor meg azzal jönnek elő páran, hogy igazából nem is annyi, mert a fele meg se vette, mert game passban “ingyen” van :)
28.
28.
delphijos
#27: Én nem mondom meg mit gondolj, csak azt mondtam hogy a Tesco-s példád baromira nem illik ehhez. Soha semmi sincs ingyen. Ez a “csomag” így egyben ennyi. Egyik se ingyen ingyen van, de ha valaki amúgy az egyikért is fizetne , akkor tekintheti a másikat ajándéknak. Nem arról van szó hogy “a pénzt ajándékba adod” és akkor “ingyen van”.
27.
27.
nemfontos
#26: Értem. Tehát ha nem kell a múlti akkor mit kell "gondolni" az elofizetes rol? Azt kell gondolni hogy játékok használati jogát veszem meg és "ajándék" a multi?
26.
26.
delphijos
#24: Hát valamilyen szinten ez mégis nézőpont kérdése. A Tesco-s példád meg nem jó. Ha ott az van hogy egy karton tej mellé kapok egy doboz kakaóport, akkor azt lehet úgy nézni ( ha nekem amúgy is kell a tej ) hogy a kakaó ingyen volt. Vagy ha amúgy vennék kakaóport, akkor így veszem, majd elfogy a tej…. Vagy gondolhatod hogy ha nincs “ajándék” akkor lehet olcsóbb lenne a tej…. De nem tudod olcsóbban megvenni ha nem kell az ajándék. Ez igenis már nézőpont kérdése.
25.
25.
crytek
#21: Részemről is szintén.. Egyébként a nincs mit mondanod erős túlzás mert mindig megjelensz nem bírod ki hogy nem..
24.
24.
nemfontos
#18: Nem hiszem hogy felfogás kérdése lenne. Az "ingyen" szó jelentése elég egzakt. Ha adok érte valamit akkor nem volt ingyen, ha nem adok érte semmit, akkor ingyen volt. Ha a használat feltétele az hogy pénzt fizetek havonta, akkor az nincs ingyen.

Mindent mindenhogy fel lehet fogni persze. Ha bemegyek vásárolni a tesco -ba, akkor gondolhatom azt hogy ingyen volt, a pénzem meg hozzájárulás volt, vagy segítség hogy fenntartsák a boltot ahol "ingyen" vásárolok... lehet ilyeneket gondolni, de ettől még nem lesz így.
23.
23.
nemfontos
Egyébként a ti logikátok szerint, ti. ha előfizetéshez kapsz játékot az ingyen van, akkor ezt a gondolatmenetet követve a gamepass ultimate összes játéka ingyen van, hiszen pont úgy ahogy a gond esetében, az előfizetés megléte a feltétele annak, hogy használhasd azokat a játékokat, tehát gamekapocs logika alapján az mind "ingyen játék"... :D
A pénz amit fizettek a microsoft -nak, az meg "ajándék".
22.
22.
nemfontos
#15: Hát attól függ... Fontos megjegyezni hogy az be van építve az árba, és ugyanúgy kifizeted, tehát nincs ingyen, de most tegyük fel a példa kedvéért hogy mégis ingyen van. Ebben az esetben ha azt mondanák neked, hogy havidíjat kell fizetned a tokért, és addig használhatod amíg a havidíjat is fizeted akkor szerinted az ingyen lenne?
21.
21.
taktaharkányi
#19: Azon kívül, hogy köszönöm, hogy megerősítetted a nem túl nagy fejfájást okozó diagnózisomat veled kapcsolatban, nincs mit mondanom :D.
20.
20.
Dirty666
Tökéletesen összefoglaltad, nincs mit hozzátenni. Egyesek itt korábban még sosem látott szintre emelik a szarrágást.
19.
19.
crytek
#18: Közhely ,de igen. Ki nem szarja le ahogy a rohadékok háborúznak?
Amíg ide nem pukkantanak pár atomot addig én pont leszarom.. A föld életre alkalmatlan? Mire az lesz 97szer elporladtam akkor miért és érdekeljen?
Szóval felfogás kérdése ez is..

Mindig mosolygok amikor ilyen közhelyeket durrogtatnak..


18.
18.
taktaharkányi
Ha kizárólag a játékokért fizetek elő (nem) a ps plus-ra, akkor a multim ingyen van? :)
Hihetetlen, hogy mennyit rugóznak egyesek ezen. Mindjárt háború lesz tőlünk 500km-re, a Föld lassan emberi életre alkalmatlan lesz, az ország lassan Fehéroroszország szinten van, de a legnagyobb baja egyeseknek az, hogy valaki ingyenesnek él meg játékokat amiket kap egy olyan szolgáltatásért, amiért adott esetben akkor is fizetne, ha nem kapna érte játékot. :)

Amúőgy ha jól gondolom a Live működését, az ember fizet a Live-ért, hogy multizzon. Ha a játékokat bezsebeli, akkor viszi és megtartja, ha nem zsebeli be, akkor sem olcsóbb az előfizetése és nem lesznek meg a játékai... Már bocsánat, de ha ez az alap szitu, akkor részemről a játék, amit bezsebelhetek, ajándék... Ez felfogás kérdése. nyilván a marketing kommunikáció része az egész, és nyilván be van építve valamilyen szinten az árba... De ha az ember akkor is kifizetné a 600 Ft-ot, ha nem lenne játék, akkor miért olyan kurva katasztrófa, ha a játékokat ingyenesnek éli meg?
17.
17.
crytek
#15: Nem mellesleg lehet ha máshol veszed a telot olcsóbb külön külön... Elég sokat nézegetek amikor a terméket akciósak cipők stb... rá van írva hiperszuper kurva nagy sale 40% off meg mér odaírják mellé még egyszer hogy még plussz extra 30% aha árgépbe beirva máshol akció nélkül megkapod annyiért mint az ott 70%-offos cipő..

Csak sok ember nem lát tovább a %októl és rohan minden szart megvenni.. árucsatolás üzleti fogások a lényeg semmi sincs ingyen
16.
16.
crytek
#15: Azt a tokot te nem bérled addig amíg az előfizetésed szól...hanem örökre a tied.
Itt a játékokért meg tulképpen a havidíjért fizetsz...(már ha érdekelnek és akarsz velük játszani ha nem akkor mindegy mennyi a live gold ára így iy úgy is a multiért fizetsz)
15.
15.
Dirty666
#14: Tehát ha veszel egy mobilt és a forgalmazó cég ad hozzá ajándékként egy tokot, akkor azt sem ingyen kaptad, mert venned kellett hozzá egy mobilt?
14.
14.
nemfontos
#13: Hacsak nem lehet "Xbox Live Gold" vagy "Xbox Game Pass Ultimate" taggá válni ingyen, ellenszolgáltatás nélkül. Ha lehet, akkor szeretnék kérni egy linket a megfelelő microsoft weboldalra, ahova kattintva megkaphatom ingyen.
13.
13.
nemfontos
#9: Egyébként érdemes tovább is olvasni:

"is this only for new members?

Games with Gold is available to all Xbox Live Gold and Xbox Game Pass Ultimate members. To download free games, **you just need to be an Xbox Live Gold or Xbox Game Pass Ultimate member** when you redeem any Games with Gold offers."

Szóval a "free games" igazából nem "free games".
12.
12.
nemfontos
#9: Amúgy a fordítás olyan mint ha google fordítóval csinálták volna... :D :D

"A program minden hónapban ingyenes, kézzel kiválasztható játékokat biztosít az Xbox Live Gold- és az Xbox Game Pass Ultimate-tagoknak..."

The program provides Xbox Live Gold and Xbox Game Pass Ultimate members with free, hand-selected games every month.

11.
11.
Őrnagy
Ingyen.... Persze, ingyen. Hülyeség. Az helyesen INGYÉÉ.
10.
10.
nemfontos
#9: Azt értem hogy a marketing ezt kommunikálja, de nem attól lesz ingyen valami hogy én azt mondom, hanem attól, hogy nem kell érte semmilyen ellenszolgáltatást nyújtani. Ha én veszek egy xbox -ot, bekapcsolom, akkor nem tölthetem le ezeket a játékokat.
Pl ps store -ból volt alkalom, amikor rucket -et adott a sony, valóban ingyen, hiszen nem kellett adni érte semmit, nem kellett hozzá előfizetés sem. AZ ingyen volt. De ha van feltétel azért hogy megkapjam a játékot, pl elő kell fizetnem, akkor adok ellenszolgáltatást, konkrét összeget.

De mindegy egyébként. Ha úgy érzitek hogy helyénvaló ingyenesnek feltüntetni az egyébként pénzért megvásárolható előfizetés idejére engedélyezett játékokat, akkor írjátok így.
9.
9.
barackostej
#1: Idézet az Xbox.com gyakran ismételt kerdeseibol:

“Mi a Games with Gold?

A Games with Gold az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel járó előny. A program minden hónapban ingyenes, kézzel kiválasztható játékokat biztosít az Xbox Live Gold- és az Xbox Game Pass Ultimate-tagoknak.

Milyen előnyöket nyújt a Games with Gold ajánlat?

Köszönetet szeretnénk mondani Xbox Live Gold- és Xbox Game Pass Ultimate-tagjainknak, ezért ők minden hónapban ingyenes játékokat tölthetnek le.”
5.
5.
crytek
Na így kell ezt végre van benne egy ami érdekel :) Csoda.... Igaz pc-n már kivégeztem de kellenek a pontok
4.
4.
nemfontos
#3: https://www.arcanum.com/hu/online-kiadvanyok/Lexikonok-szines-szinonimatar-F9792/i-i-FA960/ingyen-FA9DD/#Lexikonok%5ESzT-SZIN-ingyen
3.
3.
nemfontos
#2: ingyen – ingyenesen, díjtalanul, szerelemből, ajándékul, ajándékba [köz] | ingyért, ingyenbe, potyán, grátisz [biz] | bérmentve, költségmentesen, téritésmentesen [hiv] | lejmre [szleng] D Isten nevében; (valakinek) a szép szeméért; egy (baráti) kézfogásért [köz] | ingyen és bérmentve; térítés nélkül [hiv] | veretlen pénzért; soha megadom fejében; felét ingyen, felét ajándékba [táj] | vatikáni valutáért [szleng]
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...