Star Wars: The Old Republic - a sithek öröksége

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 31.
  • Videó
Link másolása
Vadonatúj kedvcsinálóval jelentkezett az eredetileg decemberre datált, majd februárra átcsúsztatott új The Old Republic-kiegészítő, a Legacy of the Sith. A friss videó az expanzió történetére koncentrál.

A Galaktikus Köztársaság és a Sith Birodalom közötti háború eddig nem ismert világokat fenyeget, és miközben Darth Malgus rejtélyes terveit próbáljuk megfejteni, a kutatásaink olyan helyszínekre is elvezetnek minket, mint a romos, elomi sith erőd.

Az új kiegészítőben egészen 80-as szintig fejleszthetjük karaktereinket, illetve megváltozik a harcrendszer is, ugyanis lehetőségünk lesz, hogy már az első szinttől kezdve különböző osztályok harci képességei közül válogassunk ahelyett, hogy meg kellene várnunk, amíg elérjük a tizedik szintet, hogy feloldhassunk egy haladó osztályt. Emellett kapunk új Flashpoint- és Anomaly Operation-küldetéseket, valamint új napi teendőket, meg persze vadonatúj felszerelési tárgyakat is.

A Legacy of the Sithnek eredetileg december 14-én kellett volna megjelennie, de végül elmaradt a premier, amire az új tervek szerint február 15-án kerül sor.

1.
1.
taktaharkányi
Bárcsak ne taszítana annyira a látványvilága az Old Republicnak.... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...