Új, önálló Gwent-játék készül

  • Írta: gorien
  • 2022. január 31.
  • Bejelentés
Link másolása
A CD Projekt RED idén tervezi a megjelenését az egyelőre csak Project Golden Nekker címen futó játéknak, ami a Gwent egy újabb önálló változata lesz. Ez az alkotás az egyszemélyes tartalmakra koncentrál majd.

A kártyagyűjtögetésre épülő Gwent, ami a The Witcher 3: Wild Hunt minijátékának indult, 2018-ban önálló címmé vált, és azóta is bővítgeti a CD Projekt RED. Igaz, már egyszer megvolt a maga leágazása is a Thronebreaker: The Witcher Tales formájában, ami egyszemélyes kampány helyett szintén önálló játékként jelent meg, de a lengyelek újabb Gwent-változatra készülnek.

Az IGN szállította az értesülést, hogy a CD Projekt RED 2022-re céloz egy játékot, ami egyelőre csak Project Golden Nekker munkacímen fut, és a Gwent önálló oldalhajtása lesz, azaz a játszásához nem kell majd rendelkeznünk a kártyajátékkal vagy annak korábbi kiegészítőivel.

Paweł Burza, a Gwent kommunikációs vezetője szerint nem egy újabb The Witcher Talesről van szó, helyette a cél „egy magával ragadó, egyszemélyes élmény az olyan játékosok számára, akik ezt a fajta játékot kedvelik a kompetitív Gwent helyett”.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...