Tévésorozatot kap az American McGee's Alice

  • Írta: gorien
  • 2022. január 31.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy látszik, előbb látjuk sorozatban American McGee Alice-ét, mint hogy megkapja záródarabját az Alice-játékok trilógiája. Az Electronic Arts megegyezett a játékok adaptálásáról, a projekt máris rendelkezik egy forgatókönyvíróval.

American McGee két Alice-játékának ugyan már tíz éve nem látjuk a folytatását (pedig McGee még mindig szorgalmasan dolgozik az összehozásán), de a The Hollywood Reporter értesülésének hála kiderült, hogy más formában találkozhatunk Lewis Carroll klasszikus regényeinek egyedi újraálmodásával. A játék jogait birtokló Electronic Arts ugyanis megállapodott a Radar Picturesszel egy tévésorozatos adaptációról.

A projekt még bőven kezdeti szakaszában van, így azt nem tudni, miféle felületen nézhetjük meg majd, de az biztos, hogy a forgatókönyvéért David Hayter felel, aki az X-Men-filmek első két részét, a Skorpiókirályt és a Watchment is íróként jegyzi, de Solid Snake hangjaként is ismerhetjük. McGee szerint Hayter tökéletes választás, hiszen „képzelőerőt, tapasztalatot és sikeres küldetéseken edzett lopakodást hoz magával – ez az egyedi kombináció a csodaországi kalandot is sikeressé teheti a franchise és a rajongók számára”.

A sorozat története akkor veszi fel a fonalat, miután Alice visszatér Tükörországból, és az otthonát lángokban, szüleit pedig holtan találja. A lány elmegyógyintézetbe kerül, ám mielőtt ott az enyészeté lenne, a Fehér Nyúl újra elviszi Csodaországba, amit maga alá gyűrt egy gonosz hatalom. Ha Alice békére szeretne lelni és egyúttal megtudni, hogy mi történt a szüleivel valójában, előbb fel kell szabadítania Csodaországot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...