Olvasható a harmadik Alice-játék várható története

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 23.
  • Érdekesség
Link másolása
American McGee továbbra sem mondott le arról, hogy elkészítse az Alice-játékok harmadik darabját, ebbe pedig minél jobban igyekszik bevonni a rajongókat is. Ennek részeként most bemutatta az Alice: Asylum várható történetét.

Az American McGee-féle játékok rajongóinak 2011 óta nincs szerencséje, hiszen az Alice: Madness Returns óta nem folytatódott a sötét Alice Csodaországban-adaptációk sora. McGee két éve jelentette be, hogy dolgozik az előzményeket elmesélő Alice: Asylumon, azóta pedig próbál egy kis hírverést csinálni a játék köré, hogy ezzel mutassa meg a jogokat birtokló Electronic Artsnak, lenne értelme az új rész elkészítésének.

Egyelőre nem járt sok sikerrel: a fejlesztő néhány hete a Twitteren panaszolta, hogy három év alatt csupán ötvenezren iratkoztak fel az Asylum hírlevelére, ez pedig nem túl meggyőző szám. Emellett McGee Patreont is fenntart a játéknak, hogy bevonja a közösséget későbbi alapok lefektetésébe, és ennek részeként tegnap megosztotta azt a történetet, amely alapján a harmadik részt készítené. Az illusztrációkkal tűzdelt fájl végén visszaküldhető kérdőív is található, hogy a rajongók ekképp segíthessék a munkáját.

3.
3.
Heldengeist
Na igen, az EA nem az a kiadó, amelyiknek ez beleférne a profiljába. 10 éve még próbálkozott, de az Alice számukra nem jól monetizálható. Nem fér bele érdemben mikrotranzakció, nem lehet belőle szolgáltatást csinálni, sem 1-2 évente kitolni egy folytatást és eleve csak egy szűk réteget érdekel.

Ezekért nem erőlteti egyébként az Ubi sem a lassan 20 éve készülgető Beyond Good & Evil folytatást sem. Ha valamikor tényleg el is kezdték, már rég elkaszálták.
2.
2.
cyberstaker
Ennél szomorúbb gamer cikket rég olvastam :(
1.
1.
Anti4730
Hatalmas elmeny volt ez a jatek, viszont csakis pc-n, a physix x nelkul nagyon buta volt a harc szinte semmi effekt, de azt bekapcsolva nagyon fasza kis harcokat lehetett nyomatni, latvanyos meg ma is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...