Ezekkel készül a PlayStation Now februárra

  • Írta: gorien
  • 2022. január 31.
  • Akció
Link másolása
Épp idejében futott be, hogy miket kínál februártól a PlayStation Now. A nálunk hivatalosan még mindig nem elérhető szolgáltatás előfizetői holnaptól négy újabb játékba vethetik bele magukat.

Ma van január utolsó napja, úgyhogy a Sony épp idejében fedte fel, hogy a PlayStation Now előfizetői miféle játékokra nevezhetnek be holnaptól. Ezek közül a Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Editionnel kell egyedül sietnünk, ugyanis ez csupán május 2-ig marad elérhető.

Ha nem fűlik a fogunk a gengszterkedéshez a GTA-sorozat egyik legnépszerűbb darabjában, akkor felcsaphatunk rejtőzködő ellenállónak az 1930-as évek Berlinjében a Through the Darkest of Timesban, egy asztallapon üzemelő műhely szorgos dolgozóinak irányítóivá lehetünk a Little Big Workshopban, vagy a haverokkal karöltve oldhatunk meg halálos, színkódolt fejtörőket a Death Squaredben.

12.
12.
crytek
#11: Ez már lesz nem az mint ami most van. Ha ugyanaz maradna eleve nem jönnének a különböző árszintek. Szóval más lesz és ez az új dolog remélhetőleg már ide is eljut
11.
11.
nemfontos
#1: Érdekes dolog, hogy mennyien nem veszik észre, hogy nem csak hogy lesz a sony -nak gamepass -a, hanem már most is van. Oldalakon keresztül fejtegetik, hogy miképp fognak majd megegyezni az összes 3rd party fejlesztővel, pedig már megegyeztek... Beszélnek róla hogy ugyan mi lehet majd benne, pedig ott a lista...
Persze hozzánk még nem hozták el, és már csak ps++++ néven kapjuk meg, - vagy hasonló - de az biztos hogy nem kell halálra dolgozniuk magukat azért, hogy legyen ilyen szolgáltatásuk, ha egyszer - mint fentebb - már MOST IS VAN.
10.
10.
taktaharkányi
#9: Vettél játékot? :O Na neeee... Vigyázz, a készítők még úgy fogják gondolni, hogy ennyivel is támogatni szeretnéd a munkájukat... Akkor ezért volt a múltkor is, amikor csendben voltam és halk sírást hallottam!? Hallottam, ahogy felsírtak a kis fillérek a zsebedben, amiért nem b*sztad meg őket úgy, ahogy szoktad.

Azért remélem nem gyakran fordul elő, hogy egy mozijegy és egy popcorn árát kiadod arra, hogy finanszírozd a hobbid. Nem venném a lelkemre, ha a kis fillérkék ott szomorkodnának azok után, hogy milyen jól tartottad őket.
9.
9.
crytek
#8: Mivel az én pénzem én mondom meg/döntöm el nekem mi a jó ár.

Felsorolásodhoz meg

1. Hazudsz...szokás szerint. Xboxra is vettem játékokat holott amiket vettem megvannak pc-re is. Hogy miért? Mer évekig vagy soha nem lesz már VGA értelmes áron..

2. Ismét hazudsz, MEGINT! Olyanokról ugatsz amiről fogalmad sincs de te 100%-osan kamuzol... Vettem ps-re címet képzelt el. Igaz sokallom érte egy 8 éves címért 3 ezret elkérni de mivel nincs másra vettem.

3. Nintendó nem érdekel felejtős cég van egy db zeldája ami érdekelne..

"Tudod mennyiért vettem Nathan Drake Collection-t, amikor megvettem a Pro-t? 5 dollárért..."

Ez kit érdekel? Én tudod mennyiért szereztem meg a Nathan Drake kollekciót amikor még ps-em nem is volt? NULLA ft-ért mert a sony 10 címet utánam kúrt tavaly.

Nem mellesleg szerencsére mint írtam nem kell fizetnem mivel ps+ kollekció + ps now lefedi ami érdekel ps-en.. ps now meg úgyis elérhető lesz majd itt is. Ha nem hát beszoptam. Akkor is letoltam ~20 címet 8880ft-ért...
8.
8.
taktaharkányi
#7: Na ilyenkor nehéz megállni... Te mégis honnan a pöcsömből tudnád, hogy mikor vannak rendes árak a Sony-nál? Olyan dologról alkotsz véleményt, amiről bevallottan semmi közöd... Tudod mennyiért vettem Nathan Drake Collection-t, amikor megvettem a Pro-t? 5 dollárért... Pont te, aki se nem vásárolsz, se angolul nem tudsz, kéne értékeld egyáltalán azt, hogy a Sony szinte minden nagyobb címét (sőt... még MediEvil-t is) magyarul basz az orrod alá. Ráadásul mint 5 éve PS4 Pro használó, és sony ex kedvelő mondom, hogy kb. minden címük 1-2 hónappal megjelenés után már le van akciózva, fél évre rá pedig már Last of Us 2-t és God of War-t is fél áron vettél, ha pedig PS plus előfizetésed van, pláne olyan 70-80%-os leértékeléseket lehet elkapni, hogy öröm nézni. Nyilván számodra sosem lesz egy Sony játék normális áron, amit nem adnak 2 figyingért oda neked, hogy méltóztasd már játszani, majd ami fityingekre ráverted, odaadhasd nekik.

Tényleg. Megértem, hogy egy sóher smucig, igénytelen f*sz vagy, megértem, ha kedveled az előfizetéses modelleket és teljesen rendben is van, de ne hivatkozz már árakra úgy, hogy:
1. bármennyibe kerülne, úgysem vennéd meg,
2. mivel életedben nem vettél sony címet, eleve valami fillérbaszta prekoncepciódon kívül kb. semmi közöd a témához.,
3. ha a Sony-ról ez a véleményed, mit mondasz a Nintendo-ról? (költői a kérdés, kurvára nem érdekel)
7.
7.
crytek
#6: Fa@om már a szerkesztés hiányába..

"De hogy nem fogsz 1 dolláros Sony game pass-t kapni, az kurva élet."

Ahogy értelmes áron ps címek se lesznek soha... és nekem ha 1 év alatt kiadok mondjuk 25 ezret a ps nowra majd és letolok 40 játékot benne az több mint megéri. ugyanis a sony saját címeket soha nem fog 625ft-ért adni.. az ezer éves cuccaira és kemény 40-50 %okat szór ami nevetséges.. Szóval marad az előfizetés ami ezerszer jobban megéri mint megvenni egyszer letolni és bánni hogy megvettem
6.
6.
crytek
#5: Nekem az bőven elég lesz ha a mostani kínálat marad ahogy eddig csak el tudom érni.

Ugyanis a ps+ kollekció + psnow lefed minden játékot számomra ami ps3-4 óta érdekel ps-en.
5.
5.
taktaharkányi
#3: Nem fog teljesen ellenfelet csinálni. A büdös életben nem fog olyan szolgáltatást csinálni a Sony, hogy day 1 benne legyenek az exei például. Nem azért mert egy smucig szar (bár szerinted gondolom igen), hanem mert nem fér bele az üzletpolitikájába. Túl sok pénz és nagy hangsúly van elég sok címén, aminek dolga eladnia a konzolt. Más ösvényeken járnak, némi átfedéssel (mármint a 3 nagy). A MS irányát jól mutatja, hogy ha lehet hinni az infóknak, a Series S eladásai durván verik az X-ét. Az, hogy a Sony kicsit gatyába rázza a szolgáltatást, kibővítik, összevonják, stb. az normális és reális elvárás szerintem. De hogy nem fogsz 1 dolláros Sony game pass-t kapni, az kurva élet.
4.
4.
godach
#3: Hasonlóan vagyok vele.
Bár mi haverral közösen béreljük, mert neki olasz accon van lehetőség, mivel a ps3 game streameléseket nem lehet saját accon, csak úgy játszani hogy ő kapja meg az achikat, így nem fizettem elő (csak a felére). Így a letöltött ps4 játékokat saját accounton tudom nyomni, úgy hogy a trófeákat is én kapom.
Én is várom már, hogy elhozzák ide és ne kelljen mókolni.
3.
3.
crytek
#2: Örülök nektek. Nekem egy fiókom van mindenhol ,nem fogok mokolni többet.
Ha a Sony valóban "ellenfelet" akar állítani a game passnak ide is el lesz hozva ez az új "sony game pass" Szóval türelmesen várom a dolgot
2.
2.
taktaharkányi
A 6 éves fiam köszöni az infót. Ő képes használni a Now-t. A 3 éves még tanulja, de nyomon van. Idővel neked is összejön.
1.
1.
crytek
Ez itt nálunk semmitmondó hír sajnos.. Remélem az új "ps now-al" már más lesz és jobban kiterjesztik majd pl ide is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...