Dátumot kapott a Shadow Warrior 3

  • Írta: fojesz
  • 2022. február 1.
  • Megjelenés
Link másolása
Igaznak bizonyultak a korábbi szivárgások, és valóban március elején rajtol el a Shadow Warrior harmadik része. Ezt egy új trailer társaságában jelentették be a készítők, akik a felfrissített szinkrongárdáról is szót ejtettek.

Korábban már kiszivárgott a dátum, így nem akkora meglepetés, de a minap hivatalosan is megerősítette a Devolver Digital és a Flying Wild Hog, hogy március 1-jén jelenik meg a Shadow Warrior 3. A játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül, és egy új trailer igyekszik ízelítőt nyújtani abból, hogy mennyire kell komolyan venni:

Emellett megtudtuk, hogy a szinkrongárdában olyan újoncokat köszönthetünk majd, mint Mike Moh (Lo Wang), Andromeda Dunker (Motoko) és SungWon Cho (Zilla), míg Alex Dobrenko a visszatérők táborát erősíti Hojiként.

Elhunyt Lo Wang eredeti szinkronhangja

A mostani bejelentéssel párhuzamosan kaptuk a rossz hírt, hogy 81 éves korában elhunyt John William Galt, aki még az eredeti, 1997-es Shadow Warriorban alakította Lo Wanget. A színész a filmes szerepei mellett egy sor másik játékot is bevállalt, a Preyhez, a Deus Exhez, a Nocturnhöz és a Daikatanához is a hangját adta. Nyugodjon békében!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...