Új kooperatív játékon dolgoznak a Godfall fejlesztői

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 3.
  • Hír
Link másolása
A Godfallt fejlesztő Counterplay Games honlapján felbukkant egy új álláshirdetés, ami szerint egy be nem jelentett, kooperatív, fantasy shooter játékhoz keresnek új kollégát, nevezetesen egy producert.

A Godfall ugyan nem robbantott kasszát, és a szakma sem igazán kímélte, de ez nyilván nem szegte kedvét a játékot fejlesztő Counterplay Games csapatának, akik úgy néz ki, hogy már a következő játékukon dolgoznak. Ha hinni lehet a csapat honlapján található álláshirdetésnek, akkor épp producert keresnek, méghozzá egy be nem jelentett, kooperatív, fantasy shooter játékhoz.

Egy másik meghirdetett pozíciójuk is van, ahol a forgatókönyvírói állásra lehet pályázni, a sikeres jelöltnek pedig egy teljesen új IP munkálataiban kell részt vennie, ami valószínűleg azt jelenti, hogy nem a Godfall folytatásához toboroznak írót.

Emellett keresnek next-gen platform engineert, akinek az lenne a feladata, hogy implementálja és karbantartsa azokat a rendszereket és eszközöket, amelyek a next-gen konzolok támogatásához szükségesek. Egy másik hirdetésből pedig az is kiderült, hogy a készülő játék harcközpontú lesz.

1.
1.
Chdz
Akkor ismét valami Godfall féle looter-slashert fogunk kapni, csak "talán" jobb kivitelezéssel meg dizájnnal, de az is lehet, hogy SP játék lesz. Amivel jobban járnánk, ha így lenne. A Godfall szerintem nagyon hasalt azé, azért egy Destiny, vagy Division azért kidolgozottabb ilyen téren több az MMO elem bennük azé. Szerintem SP játékban kellenne gondolkodniuk, az talán még be is jönne nekik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...