Streammel készül holnap a The Wolf Among Us 2

  • Írta: gorien
  • 2022. február 8.
  • Teaser
Link másolása
A Telltale Games feltámadása és a The Wolf Among Us 2 folytatásának újrabejelentése óta nem sokat hallottunk arról, hogyan alakul Bigsby újabb kalandja. Holnap Geoff Keighley és a Telltale mutatni fog valamit.

Miután a Telltale Games feltámadt hamvaiból, az első bejelentések között volt, hogy a The Wolf Among Us eredetileg 2017-ben bejelentett folytatására vonatkozó tervek újra napirenden vannak, ráadásul a projekt stúdió életében is komoly előrelépés lesz, ugyanis a Telltale Tool motor helyett már Unreal Engine-en fog futni. A 2019-ben szárnyra kapó hírek óta azonban csönd van a projekt körül.

Fabletown azonban nem hallgat már sokáig. A Telltale Games bejelentette, hogy Geoff Keighley közreműködésével holnap egy kulisszák mögötti bemutatóval „+ még többel” jelentkezik: ezt este hét órától követhetitek majd, akár YouTube-on, akár Twitchen.

A The Wolf Among Us 2-ről eddig annyit tudunk, hogy ismét Bigby és Snow áll a történet középpontjában (az eredeti szinkronszínészekkel felvértezve), a játék pedig a korábbi epizodikus módszer helyett egyben fog megjelenni PC-re és konzolokra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...