Fortnite - újabb Star Wars-karakterek csatlakoznak

  • Írta: gorien
  • 2022. február 9.
  • Letöltés
Link másolása
Boba Fett már egy ideje a Fortnite szigetén garázdálkodik, de vadonatúj társak is csatlakozhatnak hozzá mától. Fennec Shand érkezése eddig sem volt titok, de mellette Fekete Krrsantan bőrébe is belebújhatunk.

Ma a Disney+ levetítette a The Book of Boba Fett hetedik epizódját, amely egyúttal az első évadot is zárja. Ahogy a sorozat kezdését megünnepelte egy Fortnite-promóció, úgy a befejezésre is maradt egy meglepetésszerű crossover. Boba Fett érkezésekor már Fennec Shand várható csatlakozása is le volt lőve, de rajta kívül az egykori vuki gladiátor, Fekete Krrsantan is beszerezhető már skinként.

Mindkét karakter 1500 V-Buckot kóstál a boltban, és mindkét csomaghoz jár egy-egy holografikus bling, de újdonságként megvásárolható még egy Fennec hajójára emlékeztető glider, és a mandalórik ikonikus mottója, a "This is the way" is kapott egy saját emote-ot.

És ha már Fortnite, a minap egyenesen Tim Sweeney-től jött a megerősítés, hogy a játék nem fogja támogatni a Steam Decket, amelynek az oka, hogy saját bevallása szerint nem bírnának el az ez úton megnyíló csalásokkal. Ugyanakkor azt is elmondta, hogy nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy az Easy Anti-Cheat elérhető legyen a platformon, amit tavaly ingyenessé is tett az Epic Games.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...