Jó darabig állni fognak a PC-s Dark Souls-szerverek

  • Írta: fojesz
  • 2022. február 11.
  • Hír
Link másolása
Január vége óta állnak a PC-s Dark Souls-játékok szerverei, miután biztonsági hibát fedeztek fel bennük. A jelek szerint az Elden Ring is érintett lehet a dologban, ezért az új játék megjelenéséig csak offline kalandozhatnak a Dark Souls-rajongók.

A Bandai Namco közleményben helyzetjelentett a Dark Souls-játékok PC-s változatait érintő technikai problémák kapcsán. A sztori előzménye, hogy a portok szervereit január végén leállították, miután egy biztonsági rést fedeztek fel bennük, amiben a beszámolók szerint az Elden Ring is érintett lehet.

A közlemény ezt látszólag megerősíti, abban ugyanis arról ír a kiadó, hogy a vizsgálatokat az Elden Ringre is kiterjesztik, és a szerverek egészen addig offline maradnak, amíg az új játék boltokba nem kerül. A hírek szerint egyébként a Bandai Namcónak már korábban is jelentették a hibát, de akkor a cég nem foglalkozott vele.

Az Elden Ring február 25-én fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

2.
2.
zozo76hun
En CNC-t tudok programozni, de azzal itt nem hiszem hogy itt sokra mennek... :D
1.
1.
GemForge
Jó darabig esély sincsen arra, hogy rendbetegyétek az oldalt, hogy mobilon (Android, Chrome - ritka párosítás) ne szarja össze magát random, ha rákattintok egy cikkre?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...