TMNT: Shredder's Revenge - Szecska is csatlakozik

  • Írta: gorien
  • 2022. február 12.
  • Videó
Link másolása
A Tini Nindzsa Teknőcök idén egy oldalnézetes beat 'em upban térnek vissza, hogy alaposan helybenhagyjanak minden gonosztevőt, aki keresztezi az útjukat. A Tribute Games leleplezte, hogy a nindzsák mestere is csatlakozik a harchoz.

Tavaly derült ki, hogy a DotEmu és a Tribute Games oldalnézetes beat 'em upot készít a Tini Nindzsa Teknőcöknek. Azt a Gamescomon tették hozzá, hogy a Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge-ben nem marad magára a négy teknőctesó, hiszen April O'Neil is beszáll a bunyóba, de a stúdió most a hatodik játszható karaktert is leleplezte: Szecska mestert.

A Tribute Games elmondása szerint még a rajzfilmekben is ritkán láthattuk a vén mestert harcolni, játékokban pedig még kevesebbszer, úgyhogy épp itt az ideje, hogy alaposan rendet vághasson a rosszarcúak között – ezért is volt kiemelt feladat, hogy a lehető legjobban megragadják a karakter lényegét és menőségét.

Hogy ez mennyire sikerült, azt alább egy hosszasabb gameplayen is láthatjátok, de elméletben idén játszhatunk is vele PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen.

5.
5.
taktaharkányi
Háh. Király. :) Tudnám értékelni, ha mondjuk a remake/remastered láz elérné a hasonszőrű címeket és évente kapnánk párat Streets of rage 4 minőségben, ami egyszerre édesgette meg gyermekded lelkem, ami szarrá beat 'em up-olta az agyát nyaralásokkor a különféle gépeken, emellett az aktuális kornak megfelelő minőségű látványt is nyújtott teljes mértékben tiszteletben tartva az elődök vizualitását. Na nem mintha az ehhez hasonló csodás, színes pixelgrafika bármikor is el tudná veszíteni a szépségét. Kortalan csodák.
4.
4.
GAMEROD
Jó, legyenek 2D-s ugrálós verekedős játékok, de ne ezzel a 3 kocka grafikával már. Vagy ha mégis, akkor lehessen választani jobb és retro grafika között. Ha ilyesmire van igényem akkor előveszem az emulátorokat. Lefogadom hogy foglal vagy 2GB ha nem több tárhelyet, 68kb helyett.
3.
3.
dcba
#1: En orulok neki, hogy van ilyen, engem ez a grafika vagy a cuphead fele sokkal jobban elvarazsol mint a csilli villi 4k hdr ray tracing meg minden ami szem szajnak ingere. Persze szep az Uncharted meg a God of War es nekem is tetszik, pl en tukon ukve varom ezt a jatekot, mig pl a GOW ragnarokot csak siman varom.
2.
2.
JohnSpartan
#1: Jah jah, csak abból nincs pènzül a studióknak... Ha olyan keresett lenne mint a fostos szuperszarok akkor lenne belőle AAA játèk is.
1.
1.
hedzsooo
OK, nem mondom hogy ne legyen ilyen is de siman lehetne ilyen cimekbol kesziteni AAA jatekokat is, ahogyan a DC/MARVEL cimekbol is ugye van par, + par meg jol is sikerult, pl. a BATMAN jatekok java...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...