Elképesztően népszerű a Lost Ark

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 13.
  • Biznisz
Link másolása
Ugyan a premier napja nem volt zökkenőmentes, mert technikai gondok miatt kicsit csúszott a hivatalos rajt, ez mégsem szegte a játékosok kedvét, így a Lost Ark egyelőre elképesztően nagyot fut a Steamen.

Hiába indult problémásan a Smilegate és a Tripod Studio MMO-játékának nyugati karrierje, a rajongók nagyon várhatták a Lost Arkot, ugyanis a kezdeti technikai problémák ellenére elképesztően kilőtt a játék játékosszáma.

A SteamDB adatai szerint az egyidejű játékosok számát tekintve a Lost Ark minden idők második legsikeresebb címe a Steamen. Egyedül csak a PUBG-t nem sikerült felülmúlnia, de azt a hárommilliós számot valószínűleg jó ideig senkinek sem sikerül majd letaszítania a trónról. A Lost Ark 1 325 305 játékossal érte el ezt a megsüvegelendő teljesítményt, de ha ránézünk a SteamDB-re, akkor jelenleg is több mint 700 ezren merülnek el a játék fantasztikus világában. A problémás rajt napján közel 985 ezren akartak egyszerre rászabadulni a játék szervereire.

Az Amazon Game Studios kötelékébe tartozó másik MMO, a New World is ígéretes rajtot vett korábban, de időközben szépen megfeleződött a játékosbázisa, így kíváncsian várjuk, hogy a Lost Ark meddig képes fenntartani rajongók érdeklődését.

13.
13.
Lorthirash
Minden jó igazából mindenre, az más kérdés hogy valmelyik kaszthoz sokkal több tudás kell.
Egyébként a játék páratlan a kategóriában nagyon erősen ajánlott szerintem.
12.
12.
DragonBleacPiece
Amennyire megfogadtam énis hogy na, koreai mmo, indítok valami jó kis különc karaktert amit sose szoktam mmokban választani..

..végül pala lettem.
11.
11.
Ganzer
#10: Egy palát én is fogok indítani, de majd csak powerpass-al, kíváncsi vagyok rá.
10.
10.
Schwag
#9: Paladin. Solora, teamre, pvp-re is tökéletes :D
9.
9.
Ganzer
Meg ahogy nézem nem teljes a class választék, summoner, kalapácsos, lándzsás nincs még, bár van paladin, azt majd még meglesem. Ki milyen classt kezdett? Én sorceresst, látványosak a skilljei, bejön.
8.
8.
Ganzer
Én elengedtem az európai szervert, inkább amcsin tolom, ott nincs várakozás.
7.
7.
Dízel
Free to play modelles? Marmint nem kell erte fizetni megvetelkor viszont ha versenyben akarsz maradni akkor igen?
6.
6.
Drraco
#4: Kb minden új mmo ezzel a kezdeti betegséggel küzd. Pár nap vagy hét, és remélhetőleg orvosolják. Plusz itt rátesz egy lapáttal, hogy eléggé várós játék volt évek óta, ráadásul free to play. Pihentetni kell egy ideig, és néhány nap múlva visszanézni.
5.
5.
Khaszás
#2: na én 6 és fél órát ebböl kb 40 perc játék idö a többi várakozás :D :'D
4.
4.
Hab
Steam-en jelzett 10 órából kb 6 várakozással telt... Most már a sorba se férek be...
3.
3.
marcoco
Én 21-ig szinteztem egy deathblade-et eddig, de hiányolom belőle a kihívást.
2.
2.
DarkLord
Eddig 13 órát raktam bele, azt kell mondanom, hogy tényleg jó lett. Pedig soha nem rajongtam az MMO-ért, mondjuk itt is inkább single tolom a játékot :D
1.
1.
Khaszás
Úgy elég nehéz felülmulni ha marhasok játékost be se enged :d mert nincs elég szerver.. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...