BioShock-film készül a Netflixnél

  • Írta: gorien
  • 2022. február 15.
  • Cooltúra
Link másolása
A BioShock próbált már átlépni a játékok világából a filmekébe, de az a terv végül kútba esett. Most úgy látszik, a Take-Two Interactive és a 2K ismét nekirugaszkodik az ötletnek, ezúttal a Netflix segítségével.

Egyelőre csak várhatjuk, hogy a Cloud Chambers bemutassa, miféle BioShock 4 készül a keze alatt (ami a pletykák szerint az 1960-as években fog játszódni, egy fiktív, antarktiszi városban), de a 2K és a Take-Two Interactive addig is készült egy meglepetéssel: megállapodtak a Netflixszel, hogy filmre vigyék a BioShockot.

Nem ez az első alkalom, hogy a 2007-ben útjára indított franchise a megfilmesítés gondolatával kacérkodik. Egy időben Gore Verbinski és Juan Carlos Fresnadillo is bejelentkezett rendezésre, ám a munkálatokat végül maga Ken Levine, a játéksorozat atyja lőtte le. Hogy ez az új fellángolás hová vezet, vagy hogy melyik epizódot veszi alapul, azt egyelőre nem tudjuk, de a Netflix arra kér mindenkit, hogy legyen szíves figyelni a híreket.

4.
4.
Marxista
#3: Hangosan felnevettem, thx :D
3.
3.
GemForge
#2: Mit te akartál lefejezni?
2.
2.
Darksiders84
Na ez érdekes lehet végre nem egy Indiana Jones Uncharted és hasonló játékos filmek.
1.
1.
Ps fanboy
Csak megcsinálják? Egy játékadaptációra sem várok úgy, mint a Bioshock filmre. Még akkor is, ha szar lesz, úgyis az lesz...lol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...