Állítólag már készül a Mad Max folytatása

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 17.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy az Avalanche Studios egy ideje már dolgozik a Mad Max folytatásán. Legalábbis erről tanúskodik egy, a Twitteren is közzétett kép, ami a stúdió New York-i irodájában készült.

Egyelőre érdemes erősen pletykaként kezelni a hírt, de nagyon úgy fest, hogy az Avalanche Studios már javában dolgozik a Mad Max folytatásán. Ha hinni lehet az árulkodó Twitter-bejegyzésnek, akkor a fejlesztési munkálatok már a pandémia kirobbanása előtt is javában zajlottak, vagyis évek óta készülőben lehet a második rész.

Mindezt Wendy W Fok által közzétett fotóra alapozza az internet. Fok ugyanis azt állítja, hogy még a világjárvány kirobbanása előtt a csapat New Yorki-i irodájában járt, ahol 3D-s szkennelést végeztek rajta, méghozzá a Mad Max 2 egyik karakterének megformálása miatt.

Meglepő lenne? Nem, hiszen a Mad Max egészen jól teljesített anno, és a rajongók is imádták. Ráadásul tudomásunk szerint a svéd stúdió jelenleg csak egyetlen játékon, az Xbox Game Studiosnak készített Contrabanden dolgozik, amit még a tavalyi E3-on jelentettek be.

13.
13.
Ps fanboy
Nem értem, hogy ez a játék eddig hogy a pékbe nem kapott még folytatást.
12.
12.
adamsfamily
#10: Pedig szerintem a Far Cry-nál repetitívebb és unalmasabb játék nem nagyon van.
A 4. részt háromszor kezdtem el,de mindig félbe hagytam.Az 5. részt az egyik rokonom kölcsön adta,de a bunker felrobbantása után,vissza is adtam neki.Egyszerűen semmi másról nem szól az a játék,mint hogy rabolja az idődet.Elmész A-ból B-be közben minden méteren rád támad egy nyomorék és azzal megy el az idő,hogy vadászod a töltényt,mert 1 tár kell 1 emberbe.Tipikus Ubisoft szemét copy-paste küldetésekkel.
11.
11.
Anti4730
#10: Hat ha a far cry nem untatott halalra akkor ez nem tudom hogy, mivel a far cry-ba is ugyanezeket kell csinalni csak kicsit maskepp meg fegyverekkel.
10.
10.
HMoody
#7: Az összes farcryt kitoltam, de a madmaxet kb 5-6 óra után letettem, mert halálra untatott. Ugyanúgy nem értem a hypeot, mint a Shadow of Mordor esetén.
8.
8.
Caleon
Meglepetésjáték volt, kb a semmiből előhúzva. Imádtam.
7.
7.
godach
#6: És azért tegyük azt is hozzá, hogy míg egy farcry az arcodba nyomja az önismétlődést, addig itt nagyon jó volt az egyensúly.
Kutyával aknákat szedni, a versenyekben szinte több mód volt mint egy alja autós játékba, a tuningról nem is beszélve. A konvojok, a viharok... Marhajó game volt.
6.
6.
Yanez
#5: Azért nem fulladt nálad unalomba, amiért nálam sem, mert elkapott a játék hangulata. Én örökké tudtam volna nyomni, annyira élveztem, de objektív szemmel nézve, valóban repetitív a játékmenet egy idő után.
5.
5.
honest guy
#4: Igen, de nálam valahogy mégsem fulladt unalomba. Végig élveztem a játékot és még a mellékküldetéseket sem éreztem egyformának. Lehet azért mert rosszabbat vártam, de nekem anno nagyon bejött!
4.
4.
Ooorky
#1: Fasza kis játék, de remélem a folytatásban kicsit feldobják, mert a hangulatos felszín alatt nem volt több egy autós far cry-nál, 99%-ban ugyanazokat a feladatokat kellett ismételgetni a térképen.
3.
3.
crytek
1.
1.
Anti4730
Najo ez az elmult het ev legjobb hire, istenem de reg varok mar erre, az elso resz egy nagyon szorakoztato nagyon kulonleges jatek kiváló hangulattal, es olyan kocsikat lehet benne osszedobni a v8-as motorokkal, hogy siman autos jateknak is elmenne. Vegre:))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...