A Street Fighter új része mutatkozik be hétfőn?

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 19.
  • Pletyka
Link másolása
Jeff Grubb újságíró a Giant Bomb legutóbbi műsorában elárulta, hogy tudomása szerint a Capcom hétfőn lejáró visszaszámlálása a Street Fighter-sorozat hatodik számozott részét leplezi majd le.

Magyar idő szerint február 21-én, hétfőn, reggel 7 órakor jár le a Capcom oldalán indított visszaszámlálás, ami egybeesik a cég Street Fighter-bajnokságának döntőjének időpontjával is. Ha esetleg ez az utalás nem lenne elegendő arra, hogy tudjuk, pontosan milyen bejelentésre is számíthatunk majd, érdemes odafigyelni arra, amit a mindig jól értesült Jeff Grubb állított a Giant Bomb legutóbbi műsorában.

Grubb ugyanis elmondta, hogy ugyan szerinte mindenki számára teljesen egyértelmű, mit is jelent be a Capcom, és éppen ezért ő nem is nagyon akar beszélni róla, de mivel rákérdeztek nála, ezért megerősítette, hogy több megbízható forrás is elárulta neki, hogy a Street Fighter hatodik részét leplezi majd le a japán kiadó.

7.
7.
Ps fanboy
#6: Jó közben látom a másik cikkben, hogy már teaselték. Remek, majd kiugrok a bőrömből. Én inkább a Re4 Remake-et vártam.
6.
6.
Ps fanboy
De most egy Street Fighterért visszaszámolnak, dik...
És mi lett a vége, mert már délután van. Lesz Street vagy nem?
5.
5.
dcba
#4: Pontosan nekem is ez jutott eszembe, megveszed a jatekot amibe lesz 6 karakter, 5 palya, 3 game mode es mindezt 70 euroert, majd utana omleni fognak a dlck es a mikrotranzakciok.

Sajnos a Mortal Kombatbol is egy undorito live servicet csinaltak pedig imadom a Mortalt es a jatek is jo lett, de az egesz egy online live service hulladek
4.
4.
Caleon
Gondolom, lesz egy alapjáték és ezer kiegészítő, ahol még a ruhák színéért is külön fizethetünk majd.
3.
3.
Nicodemus
Igen, amilyen jo volt a 4 annyira volt ratyi az 5
2.
2.
Jarl Balgruuf
#1: A 4.remek volt, az 5. borzalmas gagyi.
Szóval ideje egy új jól sikerült résznek.
1.
1.
Goofey84
Ez kell nekünk egy újabb béna street fighter...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...