Próbahétvégét tart az Assassin's Creed: Valhalla

  • Írta: gorien
  • 2022. február 20.
  • Korai verzió
Link másolása
Az Assassin's Creed: Valhallába hamarosan beköszönt az istenek alkonya, előtte azonban még a Ubisoft jóvoltából lehetőségünk lesz ingyen is kipróbálni Eivor kalandját. Egy egész hétévége áll majd rendelkezésünkre a jövő héten.

Március 10-én megérkezik az Assassin's Creed: Valhalla eddigi legnagyobb kiegészítője, a Dawn of Ragnarök, amit nemrég egy kiadós előzetesben is szemügyre vehettünk. Ám mielőtt Eivor és Odin oldalán szembenéznénk a norvég világvégével, két esemény is szerepel a játék roadmapjén.

A február 22-én érkező 1.5.0-s patch pontos tartalmát még nem ismerjük, de előkészíti majd a terepet a Dawn of Ragnaröknek. Akármit is adjon a játékhoz, azt február 24-28. között bárki kipróbálhatja, a Ubisoft ugyanis a jövő hét végét egy ingyenes próbaidőszaknak szenteli – aki eddig nem kóstolt bele a vikinges Assassin's Creedbe, de szeretne, az költségek nélkül megteheti.

Az Assassin's Creed: Valhalla játszható PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, illetve Google Stadián és Amazon Lunán.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...